Μedia

Survivor Ελλάδα – Τουρκία: Πότε μπαίνει στο ριάλιτι επιβίωσης ο Πάτρικ Ογκουνσότο

Survivor Ελλάδα – Τουρκία: Πότε μπαίνει στο ριάλιτι επιβίωσης ο Πάτρικ Ογκουνσότο
Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Πότε θα κάνει την μεγάλη είσοδο ο Πατρίκ Ογκουνσότο.

Survivor Ελλάδα – Τουρκία: Μετά τη δήλωση του Σάκη Τανιμανίδη στους παίκτες της ελληνικής ομάδας, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση για την άφιξη του Πάτρικ Ογκουνσότο στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Νιγηριανός παίκτης βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο και το Σάββατο θα κάνει τη μεγάλη του είσοδο.

Ποιος είναι ο Πατρίκ Ογκουνσότο

Ο Πατρίκ Μπαμπατούντε Ογκουνσότο γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νιγηρία.

Από μικρός αγαπούσε το ποδόσφαιρο και σε ηλικία μόλις 17 χρόνων ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα προκειμένου να παίξει στην ομάδα του Πανηλειακού. Καθώς αντιμετώπισε προβλήματα με την άδεια παραμονής του χρειάστηκε να επιστρέψει στη χώρα του.

Στην σύντομη παραμονή του, λάτρεψε την Ελλάδα και 2 χρόνια μετά, ήρθε και υπέγραψε στην ομάδα του Εργοτέλη, όπου και παρέμεινε για 8 χρόνια.

Στην Κρήτη, την οποία και θεωρεί πατρίδα του, παραμένει μέχρι και σήμερα ενώ όσες φορές έφυγε για άλλη ομάδα πάντα επέστρεφε στον αγαπημένο του τόπο τα Ανώγεια.

Μεγάλη στιγμή στην καριέρα του, ήταν όταν αγωνιζόταν στο Βέλγιο, που μάλιστα την πρώτη του χρόνια βγήκε πρώτος σκόρερ της ομάδας.

Μετά τα δυο χρόνια στην Βέστερλο του Βελγίου, ο Πατρίκ επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του, τον Εργοτέλη. Πρόσφατα σταμάτησε το ποδόσφαιρο και έχει αφοσιωθεί στην οικογένεια του, αφού η σύζυγος του (Κρητικιά φυσικά) γέννησε πριν τρεις μήνες τον γιο τους.

Έφυγε ο Σίμος, έρχεται ο Πάτρικ Ογκουνσότο

Η ελληνική ομάδα έχασε τον διπλό αγώνα ασυλίας και βρέθηκε στο συμβούλιο του νησιού σε άσχημη θέση καθώς αναγκάστηκε να αποχωριστεί έναν από τους παίκτες της.

Η ελληνική ομάδα παρόλο που πάλεψε σκληρά δεν κατάφερε να κερδίσει το αγώνισμα επάθλου και έχασε και τα παπουτσάκια με κιμά.

Στη συνέχεια οι παίκτες των δύο ομάδων συνεργάστηκαν, προκειμένου να κερδίσουν και να απολαύσουν ένα γεύμα με αναψυκτικό.

Το έπαθλο κατέληξε τελικά στην Αφροδίτη, τη Δήμητρα, τον Παναγιώτη και τον Τόνι από την ελληνική ομάδα και τον Okay, τον Bora, τη Melisa και τη Sude από την τουρκική.

Πάτρικ Ογκουνσότο: Ανακοινώθηκε η είσοδος του στο παιχνίδι

Στο συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε, ανακοινώθηκε επίσημα η έλευση του καινούργιου παίκτη της ελληνικής ομάδας, που δεν είναι άλλος από τον γνωστό παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, Πάτρικ Ογκουνσότο.

Ο Σάκης ενημέρωσε τους παίκτες της ελληνικής ομάδας, πως τις επόμενες μέρες θα μπει στην ομάδα ένας νέος παίκτης.

Μάλιστα, πριν τους πει το όνομά του τους έβαλε ν’ ακούσουν ένα ηχητικό και να τους αφήσει να μαντέψουν για ποιον πρόκειται.

Survivor | Νέος παίκτης για την ελληνική ομάδα (12/3/2019)

Ο Πάτρικ Ογκουνσότο θα προστεθεί σύντομα στην ελληνική ομάδα!✌For more: https://survivor.skai.gr/#SurvivorGR #SkaitvGR ΣΚΑΪ ΤV

Gepostet von Survivor Greece am Dienstag, 12. März 2019

Όταν άκουσαν τον νέο παίκτη όχι μόνο ενθουσιάστηκαν, αλλά τον βρήκαν αμέσως, αφού είναι χαρακτηριστική η φωνή του και μάλιστα γνώριζαν αρκετά πράγματα για εκείνον.

Στο δυσάρεστο κομμάτι της βραδιάς, μετά τις συζητήσεις μεταξύ των παικτών για τις μεταξύ τους παρεξηγήσεις και την πρωτοφανή κόντρα του Χικμέτ με τον Τόνι, ανακοινώθηκε η απόφαση του κοινού, που επέλεξε να αποχωρήσει ο Βασίλης Σίμος από το παιχνίδι.

https://www.facebook.com/SurvivorGreece/photos/a.384819885211915/814620292231870/?type=3&theater

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments