Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (14/3/19)

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (14/3/19)
Η συμβουλή της ημέρας για όλα τα ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (14/3/19).

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Πιθανές διέξοδοι για να εκτονώσεις την ψυχολογική ένταση της ημέρας: 1) γυμναστήριο μέχρι εξάντλησης, 2) σεξ μέχρι πρωίας ή 3) επιβίβαση στο πρώτο εύκαιρο πλοίο/αεροπλάνο/ΚΤΕΛ/ανεμόπτερο/ελικόπτερο και τα λέμε σε κανένα μήνα!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, επανέλαβε μετά από εμένα περί τις 20 φορές: «Έχω δικαίωμα να ξεκουραστώ λίγο!»… Το γαμώτο της υπόθεσης είναι πως υπάρχουν μερικές δεκάδες υποχρεώσεις απέναντι σʼ αυτό το δικαίωμα.

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (14/3/19)

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, δεν έχει νόημα να επιχειρείς να πείσεις τους γύρω σου με λογικά επιχειρήματα. Αντίθετα μια γκαρίδα θα κάνει την δουλειά αυτή τέλεια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, αν υπήρχε μετρητής έντασης στον εργασιακό σου χώρο, σήμερα θα χτυπούσε κόκκινο! Πάρε κεφάλια! Μη μασάς και μην υποχωρείς!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα, σε παρακαλώ, μην υπονομεύσεις/σνομπάρεις/απορρίψεις προτάσεις να συναντήσεις καλούς/ες φίλους/ες. Ναι, ειδικά αν το μυαλό σου παίζει παιχνίδια και ετοιμάζεσαι πάλι να ρίξεις γέφυρες επικοινωνίας με κάποιον/α που ξέρει μόνο να σε πληγώνει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παρθένε, είναι εξαιρετικά πιθανό να ξεκινήσεις τη μέρα με μια παραμένουσα πνευματική κούραση και να καταλήξεις σε μια εγκεφαλική εξάντληση. Ναι, τόσο σημαντικό είναι σήμερα να μην σπαταλιέσαι σε ανούσιες συζητήσεις στον εργασιακό χώρο.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ναι, για αυτό μπορείς να είσαι σίγουρος/η: μόνο σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες που ανανεώνουν συνεχώς την αστείρευτη περιέργεια σου μπορείς να νιώσεις αληθινά ελεύθερος/η. Και ναι, εκεί είναι που μπορείς να μείνεις για πάντα πιστός/η και να πολεμάς μέχρις εσχάτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκορπιέ, δεν χρειάζεσαι και πολλά πράγματα σήμερα για να ηρεμήσεις και να γαληνέψεις: τη συντροφιά αυτών των ελάχιστων ανθρώπων που αποκαλείς δικούς/ες σου και για λίγες ώρες να αποκλείσεις όλο τον κόσμο με τα προβλήματα και τα διλλήματα του. Κάν’ το λοιπόν και μην το σκέφτεσαι απλώς!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη το μυαλό σου βρίσκεται οπουδήποτε αλλού εκτός γραφείου, δουλειάς, υποχρεώσεων. Οι ανάγκες σου σήμερα αφορούν το τρίπτυχο: κοινωνικότητα, φίλοι, χαλάρωση.

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (14/3/19)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αιγόκερε, ακόμη κι αν η ένταση της δουλειάς δεν σου αφήνει περιθώρια να είσαι όσο κοινωνικός/η θα ήθελες, το να ρέπεις στην βουβαμάρα και την αντικοινωνικότητα δεν είναι αντίδραση. Σήκωσε και λίγο το κεφάλι σου. Κάποιος/α μπορεί και να σε κοιτάζει…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, το μόνο το οποίο μπορεί σήμερα να γεμίσει τις μπαταρίες σου είναι είτε να περάσεις όσες περισσότερες ώρες μπορείς με τον/την σύντροφο σου (αν είσαι ερωτευμένος/η) ή κάνοντας δραστηριότητες και αφιερώνοντας χρόνο σε πράγματα που σε ψυχαγωγούν. Πόλεμος στη ρουτίνα! ΠΟΛΕΜΟΣ!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ, σήμερα έχεις ανάγκη μόνο από τον εαυτό σου. Ιδανικά θα έμενες σπίτι σου, θα αφιέρωνες χρόνο για να χαλαρώσεις το σώμα σου και το μυαλό σου και θα άφηνες έξω από την πόρτα όλα τα προβλήματα των διαπροσωπικών/οικογενειακών σχέσεων. Αφού αυτό θες γιατί δεν το κάνεις μετά τη δουλειά;

Πηγή: stardome.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments