Αθλητισμός

Έλληνας παίκτης… στέλνει τον Έρικσεν στη Ρεάλ Μαδρίτης

Έλληνας παίκτης… στέλνει τον Έρικσεν στη Ρεάλ Μαδρίτης
Ετοιμάζεται τριπλή τράμπα που φτάνει μέχρι την Ελλάδα.

Από τράμπες στο παζάρι, άλλο τίποτα. Αυτές φέρνουν παίκτες αλλού να κοιμούνται και αλλού να ξυπνάνε. Μάρτιος είναι ακόμη, αλλά όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός, από τώρα… μυρίζει καλοκαίρι. Ας δούμε λοιπόν κάτι που θα σας έρθει στο μυαλό με τις πρώτες ζέστες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του sportime, ο Ζιντάν θέλει τον Έρικσεν της Τότεναμ. Εξουσιοδοτημένος για να «τρέξει» το deal, από πέρυσι (που δεν έγινε τελικά αφού ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν πείστηκε πως αξίζει τον κόπο) ο πανταχού παρών και τα πάντα πληρών, Ζόρζε Μέντες.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος σούπερ ατζέντης το είχε τόσο καλά δουλεμένο το πράγμα που είχε έτοιμο ως αντικαταστατή του Δανού στην Τότεναμ τον (πελάτη του) Μπρούνο Φερνάντες της Σπόρτινγκ, ο οποίος κάνει μια διετία στα «λιοντάρια» ξεχωρίζοντας σα τη μύγα μέσα στο γάλα.

Μάλιστα, το Sportime συνεχίζει γράφοντας:

Αυτό είναι το πλάνο. Αν και εφόσον προχωρήσει -είπα και πιο πάνω, αν μου λέγατε πέρυσι τον Ιούνιο πως θα γίνονταν, θα… έκοβα το χέρι μου, τόσο σίγουρος ήμουν, αλλά είδατε τελικά πως δεν προχώρησε- μοιραία, η Σπόρτινγκ θα ψάξει για αντικαταστατή του Φερνάντες.

Επιλογές υπάρχουν, μια που διαχρονικά γουστάρουν τα «λιοντάρια» έχει ελληνικό ονοματεπώνυμο…. Δημήτρης Πέλκας.

Ο Δημήτρης Πέλκας με την φανέλα του ΠΑΟΚ


ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments