Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ο Μαρίνος αρέσει στον Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Ο Μαρίνος αρέσει στον Μαρτίνς
O Ολυμπιακός έχει ένα "διαμαντάκι" στο Ρέντη.

Ο Ολυμπιακός θέλει να τελειώσει με το απόλυτο της σεζόν, ωστόσο δεν παύει να κοιτά το μέλλον. Γι’ αυτό και σχεδιάζει να δώσει ευκαιρίες σε αρκετά νέα παιδιά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Γιώργος Μαρίνος.

Να αναφέρουμε, ότι ο Γιώργος Μαρίνος μετέχει στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας τον τελευταίο καιρό. Ο 18χρονος εξτρέμ που μπορεί να αγωνιστεί και ως μεσοεπιθετικός έχει αφήσει καλές εντυπώσεις τόσο στον Πέδρο Μαρτίνς όσο και στους συμπαίκτες του.

Όπως λένε όλοι στην ομάδα ο Μαρίνος αποτελεί προσωπικό στοίχημα για τον Πορτογάλο τεχνικό, αλλά και γενικότερα για την ερυθρόλευκη ΠΑΕ. Είναι εργατικός, και η ομάδα πιστεύει πως θα καταφέρει να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες που έχουν στηριχτεί πάνω του.

Μην ξεχνάμε πώς αποκτήθηκε πέρσι το καλοκαίρι από τον Αστέρα Τρίπολης και ήταν ανοικτό, από την πρώτη ημέρα, το ενδεχόμενο να ενσωματωθεί απευθείας στην πρώτη ομάδα. Αλλά χρειάζονταν ένα διάστημα προσαρμογής στο Ρέντη κι αυτό ήρθε μέσα από την Ακαδημία. Το θέμα είναι πώς πλέον έχει ανέβει στην πρώτη ομάδα και δείχνει πολύ καλά στοιχεία.

Eurokinissi


Μάλιστα, να σημειώσουμε ότι στις τελευταίες προπονήσεις πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα, αλλά ήταν και αρκετά βοηθητικός στους συμπαίκτες του μοιράζοντας πολλές ασίστ.

Όπως ήταν φυσικό, ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε τα εύσημα στον νεαρό παίκτη των ερυθρόλευκων, ο οποίος αναζητά την ευκαιρία του, τις οποίες η ομάδα του Ολυμπιακού δίνει.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα ήταν στο παρελθόν ο Ανδρούτσος, ο Μανθάτης, αλλά και ο Μάριος Βρουσάι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments