Αθλητισμός

Στην εθνική Πορτογαλίας ο Ζοσέ Σα

Στην εθνική Πορτογαλίας ο Ζοσέ Σα
Στις κλήσεις του Φερνάντο Σάντος για τα παιχνίδια με Ουκρανία και Σερβία βρίσκεται ο Ζοσέ Σα.

Στις κλήσεις του Φερνάντο Σάντος για τα παιχνίδια με Ουκρανία και Σερβία στα προκριματικά του Euro, βρίσκεται ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ζοσέ Σα.

Έτσι επιστρέφει στην εθνική Πορτογαλίας μετά από 16 μήνες.

Ο Φερνάντο Σάντος συμπεριέλαβε τον Ζοσέ Σα στους εκλεκτούς του για τους πρώτους αγώνες στα προκριματικά του Euro, κόντρα σε Ουκρανία (22/3) και Σερβία (25/3) εντός έδρας.

Ολυμπιακός: Η παραμονή του Σα, ο Κάριους και ο… Κασίγιας

Το θέμα του τερματοφύλακα είναι ένα από τα πρώτα μεταγραφικά ζητήματα που θα κληθεί να κλείσει ο Ολυμπιακός. Ίσως και πριν το τέλος της σεζόν. Η παρουσία του Ζοσέ Σα έχει ικανοποιήσει τους ανθρώπους της ομάδας και φαίνεται πως το… report για την παραμονή του είναι θετικό.

Ωστόσο πολλά θα κριθούν από τη στάση της Πόρτο, στην οποία ανήκει ο παίκτης. Στους Πορτογάλους είναι βασικός τερματοφύλακας ο Ίκερ Κασίγιας και τα ρεπορτάζ από τη χώρα της Ιβηρικής αναφέρουν πως ο Ισπανός σύντομα θα ανανεώσει για ακόμα δύο χρόνια με τους “δράκους”.

Κάτι που βοηθάει τον Ολυμπιακό στο να διατηρήσει στο ρόστερ του τον Ζοσέ Σα. Ο τελευταίος δε θα γυρνούσε στην Πόρτο για να είναι αναπληρωματικός του Κασίγιας. Και ξεκάθαρα προτιμά τη θέση του βασικού στον Ολυμπιακό.

Στη γειτονική Τουρκία, πάντως, αναπτύσσονται παράλληλα σενάρια για τον Λορίς Κάριους. Ο Γερμανός πορτιέρο, που είχε δοθεί από τη Λίβερπουλ δανεικός για δύο χρόνια στην Μπεσίκτας, δεν έχει πείσει με την παρουσία του, δεχόμενος 37 γκολ σε 26 ματς, ενώ του οφείλονται χρήματα από τη διοίκηση των «Μαυραετών».

Σε άλλα δημοσιεύματα του Τύπου αναφέρεται, πάντως, ότι προς το παρόν δεν μπορεί να γίνει καμία κουβέντα για τον Κάριους, από τη στιγμή που εκπροσωπείται από την ίδια εταιρεία ατζέντηδων με τον Κώστα Φορτούνη. Στον Ολυμπιακό πρώτα περιμένουν τη στάση της εταιρείας για τον ηγέτη τους και μετά θα φανεί, αν το σενάριο του Γερμανού μπορεί να έχει βάση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments