Lifestyle

Ίαν Στρατής: Ο λόγος που κατέβασε το παντελόνι του στο «X Factor» (vid)

Ίαν Στρατής: Ο λόγος που κατέβασε το παντελόνι του στο «X Factor» (vid)
Ο Ίαν Στρατής παραχώρησε συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο Ίαν Στρατής παραχώρησε συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο τραγουδιστής που μετρά ήδη δύο σερί νίκες στο «Your Face Sounds Familiar» θυμήθηκε τη συμμετοχή του στο «X Factor» και μίλησε για τον αυθορμητισμό, αλλά και τον μερικές φορές παρεξηγημένο χαρακτήρα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός καλλιτέχνης δεν δίστασε να εξηγήσει τι πραγματικά συνέβη το βράδυ που αποφάσισε να κατεβάσει το παντελόνι του κατά τη διάρκεια ενός live show του ριάλιτι  αφήνοντας άφωνη την Ευαγγελία Αραβανή.

«Εκείνη τη βραδιά είχε γίνει μια βλακεία με μια φίλη μου από το show. Παραλίγο να φανεί ο κ…ς της. Ήταν δίπλα μου και μου έλεγε: “Ρε μαλ… τι θα κάνω;”, “Θα τα πάω σκ…”, “Θα με κράξουν όλοι”. Πας καλά της λέω; Είναι show! Είσαι αυθόρμητη, κάνεις ό,τι θέλεις, ό,τι νιώθεις. Και μου λέει: “Καλά, άμα το έκανες εσύ δεν θα έκανες έτσι”. Της λέω: “Νομίζεις ότι κ….;” και απλώς το έκανα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Ίαν.

Δείτε την συνέντευξη του Ίαν Στρατή στο Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ίαν Στρατής – YFSF: Ο μεγάλος νικητής του έκτου live

Στο 6ο live του Your Face Sounds Familiar, μεγάλος νικητής αναδείχτηκε ο Ίαν Στρατής ο οποίος έκλεψε τις εντυπώσεις ως άλλος Robert Plant από τους Led Zeppelin.

H μεταμφίεση του καλλιτέχνη έκλεψε τις εντυπώσεις και κέρδισε επάξια την πρώτη θέση.

Οι κριτές επισήμαναν πόσο πιστά κατάφερε να προσεγγίσει τόσο τις ιδιαίτερες κινήσεις του καλλιτέχνη, αλλά και τη φωνή και βαθμολογικά τον κατέταξαν στην πρώτη θέση, την οποία κράτησε και στη συνέχεια μετά τις ψήφους των συμπαικτών του και τη μετατροπή.

Το κοινό στην ψηφοφορία του έδωσε επίσης 12 βαθμούς στον Ίαν Στρατή.

Ίαν Στρατής: H εμφάνιση που του έδωσε τη νίκη

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments