Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (15/3/19)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (15/3/19)
Ταρώ Λενορμάν για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (15/3/19).

Η κάρτα λενορμάν της Παρασκευής 22. Ο Δρόμος (Ντάμα Καρό) Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Ερωτικές συναντήσεις – Αισθηματικές αποφάσεις – Επαγγελματική μετακίνηση

χαρτομαντεία Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Το συντροφικό σας έτερο, το μόνο που θέλει αυτήν την εποχή, είναι να λύσετε τα προβλήματα που σας δένουν με το παρελθόν και να εξελιχθείτε μαζί.

Ταύρος

Δεν μπορείτε εσείς πια να περιμένετε, για να σας δώσουν απαντήσεις, που θα έπρεπε να τις έχετε, εδώ και καιρό. Μην αφήσετε τον μήνα, να πάει χαμένος.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (15/3/19)

Δίδυμοι

Εντός της ημέρας, θα έχετε ένα καλό νέο από την εργασία σας, που θα σας ανεβάσει σίγουρα ψυχολογικά, αλλά και θα σας δώσει την πρακτική ενίσχυση που θέλετε.

Καρκίνος

Είναι μόνιμο το λάθος σας, να πιέζετε τον σύντροφο σας, για να σας δώσει απαντήσεις, για το μέλλον την σχέση σας. Αν είναι έτοιμος, θα σας το πει οικειοθελώς.

χαρτομαντεία Λέων

Σημαντικές και καλές είναι οι αλλαγές, που έρχονται στην προσωπική ζωή, των εργένηδων. Ένα νέο πρόσωπο θα σας κάνει να μπείτε σε τροχιά έρωτα.

Παρθένος

Δεν σας πείθει ο πρώην σας τελικά, για να του δώσετε μια ευκαιρία, για να σας αποδείξει ότι έχει αλλάξει. Μάλλον αυτό το έχετε ακούσει και δει πολλές φορές!

Ζυγός

Σίγουρα έχουν γίνει πολλά βήματα, τον τελευταίο καιρό μέσα στον δεσμό σας, που σας έχει εμπράκτως φανερώσει τον άριστο χαρακτήρα του συντρόφου σας.

Σκορπιός

Φυσικά και έχετε δίκιο που παραπονιέστε στον σύντροφο σας, για την περίεργη του συμπεριφορά. Δεν θα ανεχτείτε πια τίποτα περισσότερο.

Τοξότης

Από τους κοινωνικούς σας κύκλους, έχετε διαπιστώσει, ότι πολλά βλέμματα πέφτουν επάνω σας, και ένας ειδικά φίλος σας, θέλει και κάτι περισσότερο.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (15/3/19)

Αιγόκερως

Το οικογενειακό σας περιβάλλον, θα σας στηρίξει σε όλες τις επόμενες σας επιλογές. Αυτό είναι και κάτι που σας κάνει και να αισθανθείτε πιο άνετα για τα επόμενα βήματα σας.

Υδροχόος

Λίγο ακανόνιστη είναι η πορεία του δεσμού σας, και μάλλον τώρα είστε και λίγο χαμένοι με τον άνθρωπο σας, που θέλει να σας κάνει πολλές ανακοινώσεις.

Ιχθείς

Δεν αισθάνεστε και απόλυτα σίγουροι, για την τελευταία ερωτική σας επιλογή. Πάντα όμως υπάρχει χρόνος για να κάνετε τις διορθώσεις σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments