Ζώδια

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Παρασκευή (15/3/19)

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Παρασκευή (15/3/19)
Ζώδια για ελεύθερους: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Παρασκευή (15/3/19).

Ζώδια Κριός

Σήμερα ίσως χρειαστεί να φανείτε δυναμικοί αλλά με τακτ όταν δίνετε συμβουλές για τις σχέσεις σε κάποιο φίλο. Δεν είναι ποτέ εύκολο να πεις σε ένα φίλο την απόλυτη αλήθεια, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα εκτιμήσουν την ευγένεια και την ευθύτητά σας.

Ζώδια Ταύρος

Η κολακεία θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη σήμερα, αλλά θα πρέπει να φανείτε προσεκτικοί με κάποιον/α που απλά σας «γλείφει» επειδή χρειάζεται μια μεγάλη χάρη. Τα κομπλιμέντα έχουν αξία μόνο όταν είναι αληθινά και δεν υπάρχουν κρυφά κίνητρα. Αντιμετωπίστε τους θαυμαστές με λίγο σκεπτικισμό.

Ζώδια Δίδυμοι

Η διαρκής φλυαρία από κάποιο φλερτ μπορεί να υποδηλώνει κάποιο κρυμμένο ζήτημα. Μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν την πολυλογία ως μηχανισμό άμυνας όταν αισθάνονται νευρικότητα γύρω από κάποιο καινούργιο άτομο. Διευκολύνετέ τους με ένα φιλικό χαμόγελο και να δείξτε τους τον καλόκαρδο χαρακτήρα σας.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Παρασκευή (15/3/19)

Ζώδια Καρκίνος

Σήμερα είστε πιο δεκτικοί στα συναισθήματα των άλλων από ότι συνήθως. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να αφήσετε τους άλλους να μιλήσουν. Ο υπεύθυνος χαρακτήρας σας βοηθά να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να διαλύσετε τη συσσωρευμένη ένταση. Να είστε ανοιχτόμυαλοι σε κάθε είδους επικοινωνία ώστε να συνεχίσει να κυλά ανεμπόδιστα.

Ζώδια Λέων

Η καρδιά σας δεν έχει όρια. Ο αξιολάτρευτος χαρακτήρας σας προσελκύει περισσότερους ανθρώπους από απλά τον ιδανικό σύντροφο. Μπορείτε ακόμη και να βγείτε να διασκεδάσετε χωρίς δεσμεύσεις. Φυλάξτε καλά τα μυστικά σας μέχρι να μπορέσετε να διακρίνετε αυτούς που αξίζουν την προσοχή σας.

Ζώδια Παρθένος

Η σημερινή μέρα επιτάσσει ενδοσκόπηση. Αποφασίστε τι θέλετε πραγματικά από την επόμενη σχέση σας. Θέλετε μια βαθιά συντροφική σχέση ή προτιμάτε κάτι χαλαρό χωρίς δεσμεύσεις; Να είστε ειλικρινείς με αυτό που χρειάζεστε τώρα.

Ζώδια Ζυγός

Η διατήρηση της αρμονίας ανάμεσα σε φίλους που τσακώνονται είναι πιο δύσκολη από ό, τι ακούγεται. Προσφερθείτε να μεσολαβήσετε ανάμεσα σε δυο φίλους σας που θα μπορούσαν να σας χρησιμοποιήσουν ως αντικειμενικό παρατηρητή. Αποφύγετε να διαλέξετε πλευρά. Είστε εκεί για να διευκολύνετε την επικοινωνία μεταξύ τους και όχι να αποδείξετε ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο.

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα πάρτε την πρωτοβουλία και ζητήστε από κάποιον/α που σας αρέσει να βγείτε έξω με φίλους. Οι ομαδικές έξοδοι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γνωριστείτε χωρίς να ρισκάρετε με την οικειότητα ενός ιδιωτικού ραντεβού. Ανιχνεύστε το κλίμα πριν κάνετε την κίνησή σας.

Ζώδια Τοξότης

Οι καθημερινές δραστηριότητες δεν χρειάζεται να είναι βαρετές ειδικά αν τις μοιράζεστε με κάποιον/α που θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα. Προσκαλέστε το αντικείμενο του πόθου σας να σας συνοδεύσει στις δουλειές σας. Ακόμα και η αναμονή στην τράπεζα μπορεί να γίνει διασκεδαστική με την κατάλληλη παρέα.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Παρασκευή (15/3/19)

Ζώδια Αιγόκερως

Η επιμονή ανταμείβεται αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να αφήνετε την προσήλωση στους στόχους που έχετε θέσει για την ερωτική σας ζωή να σας καταβάλει. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στον ενθουσιασμό και την εμμονή. Μην τρομάζετε τους πιθανούς ερωτικούς συντρόφους κατασκοπεύοντάς τους στο διαδίκτυο ή στέλνοντάς τους μηνύματα κάθε ώρα ή ακολουθώντας τους διαρκώς όπου πάνε. Δείξτε ότι ενδιαφέρεστε χωρίς να διακινδυνεύσετε να σας στείλουν περιοριστικά μέτρα.

Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα δείξτε την εκκεντρική σας πλευρά σε κάποιον/ακαινούργιο/α. Ενώ κάποιοι άνθρωποι μπορεί να σας θεωρούν περίεργους, το τελευταίο σας φλερτ θεωρεί την παρουσία σας αναζωογονητική. Η ιδιόμορφη συμπεριφορά σας ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Απολαύστε τη μοναδικότητά σας.

Ζώδια Ιχθύες

Ενδώστε στις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες, ενθουσιάζοντας κάποιον/α καινούργιο. Όσο πιο δημιουργικοί είστε, τόσο πιο εντυπωσιακά πράγματα θα κάνετε. Ζωγραφίστε μια σκηνή από την αγαπημένη τους ταινία. Γράψτε ένα CD με τα αγαπημένα σας τραγούδια και συνοδέψτε το με ένα ερωτικό σημείωμα. Προσθέστε αυθεντικότητα στις χειρονομίες σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments