Ζώδια

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (16/3/19)

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (16/3/19)
Ταρώ αγάπης για όλα τα ζώδια.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (16/3/19).

ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

κάρτα ταρώ: ερημίτης

Είναι ή δική σας στιγμή. Υπάρχει ανάγκη να βγείτε στη φύση και να επανασυνδεθείτε με τη θηλυκή σας πλευρά.Η υποχώρηση μπορεί να φαίνεται αντιπαραγωγική όταν υπάρχει τόση εργασία, αλλά όταν ξεκαθαρίσετε το γιατί, τότε μπορείτε να δράσετε γρήγορα, όσο είναι ζεστά τα πράγματα.

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 9 των κυπέλλων

Αρχίζουν να σας κατακλύζουν τα συναισθήματα κι αυτό είναι καλό σημάδι.

Γιατί φαίνεται πως αρχίζετε να βγαίνετε από ένα συναισθηματικό χειμώνα. Η συνάντηση μ’ ένα άτομο που υποστηρίζει το όραμά σας είναι το κλειδί γι’ αυτό που θέλετε.

Οπότε μην συμβιβαστείτε με τίποτε λιγότερο, από ό, τι σας αξίζει.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (16/3/19)

Φωτογραφία: unsplash

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: βασιλιάς των κυπέλων

Ήρθε η στιγμή, για να λάμψετε. Κρατηθείτε γερά από την εσωτερική σας δύναμη για να ξεπεράσετε τυχόν δυσκολίες.

Όταν νιώσετε πως η ηγεσία είναι κάτι παραπάνω από τις ικανότητές σας, θυμηθείτε ότι είστε ισχυρότεροι από ό, τι νομίζετε και σοφότεροι από όσο ήσασταν κάποτε.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : βασιλιάς των ξιφών

Το πνεύμα και η νοημοσύνη είναι δεξιότητες που αναπτύσσετε, αλλά μερικές φορές μια διαφωνία, μπορεί να είναι το μεγαλύτερο μάθημα όλων. Υπάρχει λύση και σύντομα θα βρεθείτε να μαθαίνετε από το παρελθόν και να τα χρησιμοποιείτε στο παρόν. Όχι μόνο για να προστατεύσετε τον εαυτό σας αλλά και τους άλλους.

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: ο ήλιος

Διασκεδάστε με την κάθε στιγμή που βιώνετε και μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους άλλους. Μια νέα σχέση είναι στον ορίζοντα και δεν μοιάζει με τίποτα απ’ ό,τι έχετε βιώσει μέχρι τώρα… αλλά είναι κάτι, που πάντα ελπίζατε να έχετε!

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : βασίλισσα των πεντάκτινων

Σας προσφέρονται όλα τα πλούτη της ζωής… κι έχετε τις χρυσές ευκαιρίες να κερδίσετε χρήματα, με ένα σύνολο δεξιοτήτων που υποτιμήσατε.

Όσο κι αν θέλετε να εξαρτάστε από τους άλλους για μια δεύτερη γνώμη, τώρα πρέπει να εμπιστευτείτε τη δική σας κρίση και σκέψη.

ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : εγκράτεια

Η αναμονή μπορεί να είναι σκληρή, αλλά η υπομονή διδάσκει χαρακτήρα. Θα πρέπει να επικεντρωθείτε στους μελλοντικούς στόχους σας και αυτό ξεκινάει, με το να καταλάβετε τι είναι αυτό που θέλετε ή χρειάζεστε τώρα.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : το αστέρι

Η καθοδήγηση έρχεται, όταν τη ζητάτε. Αν προσπαθείτε να κάνετε τα πάντα μόνοι σας…. κάτι είναι λάθος. Μπορείτε να είστε ευτυχισμένη, και να ζείτε αρμονικά. Υπάρχει ισορροπία και ηρεμία γύρω σας, αλλά μπορεί να χρειαστεί να απαγγιστρωθείτε από την εμμονή σας με τον έλεγχο.

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ιεροφάντης

Οι άνθρωποι μπορεί να μην έχουν τις απαντήσεις που αναζητάτε και νομίζετε ότι μπορεί να περιμένετε πολύ για να ξεκινήσετε την πραγματική σας ζωή. Αν μεταφέρετε συναισθηματικές αποσκευές, μπορεί να επηρεάσει το ταξίδι σας χωρίς να το καταλάβετε. Όταν ανησυχείτε από κάποια πράγματα που σας ακολουθούν από το παρελθόν, αντιμετωπίστε τα αυτή τη στιγμή, έτσι ώστε ο χρόνος να μην περάσει και χάσετε τη χαρά της στιγμής.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (16/3/19)

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο κρεμασμένος

Η απάθεια είναι ένας κρυμμένος εχθρός και όταν ζείτε πολύ άνετα, μπορεί να χάσετε τα σημάδια που αποκαλύπτουν μια κρυμμένη αλήθεια. Να φροντίζετε τους ανθρώπους που θέλετε να κάνετε κάτι περισσότερο μαζί τους. Τώρα που είστε χαρούμενοι, θα μπορούσατε να νιώσετε ζήλια.

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : η ιέρεια

Τυλίξτε τον εαυτό σας με μηνύματα ελπίδας που σας ανεβάζουν και όχι που σας ρίχνουν το ηθικό. Δώστε προσοχή στην εσωτερική φωνή σας και μην παραβλέπετε τις ερμηνείες των ονείρων σας.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : ο ήλιος

Παραμείνετε ισορροπημένοι και λαμπεροί και η καινούργια σας τακτική, θα προσελκύει την προσοχή. Θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία καθώς δεν μπορεί να σας περιμένει, και θα περάσει σε άλλον.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments