Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (16/3/19)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (16/3/19)
Ταρώ Λενορμάν για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (16/3/19).

Η κάρτα λενορμάν του Σαββάτου 06. Τα Σύννεφα (Ρήγας Σπαθί) Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Ερωτικές εξηγήσεις – Αισθηματικές απολογίες – Οικονομικές εκπλήξεις

χαρτομαντεία Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Δεν είστε και στην πιο καλή σας διάθεση, καθώς έχετε απομακρυνθεί με τον άνθρωπο σας, που δείχνει ότι περνάει μόνος του, μια δύσκολη φάση ζωής.

Ταύρος

Τίποτα ακόμη από την δική σας την μεριά δεν είναι εύκολο, και μάλλον θα χρειαστεί από τον σύντροφο σας, να ζητήσετε χρόνο για να κλείσετε υποθέσεις παλιές.

Δίδυμοι

Οι φίλοι σας είναι κοντά σας, και κάνουν πραγματικά, ότι περνάει από το χέρι τους, για να σας έχουν χαρούμενους. Από τον νέο μήνα, θα έρθει και ένας νέος έρωτας.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (16/3/19)

Καρκίνος

Υπάρχει μια αγωνία στον άνθρωπο σας, που έχει καταλάβει, ότι κάτι στο μεταξύ σας, δεν πάει καλά. Ίσως και τελικά να έχει δίκιο και εσείς θα πρέπει να φωτίσετε τις καταστάσεις.

Λέων

Κάποια πιο παλιά σας, οικογενειακά ζητήματα, θα λάβουν τέλος και αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα σας απελευθερώσει, για να ξανα-φτιάξετε την ζωή σας.

Παρθένος

Όλα όσα έχουν γίνει στο παρελθόν θα πρέπει να τα ξεχάσετε οριστικά. Τώρα είστε πιο έμπειροι από ποτέ, και μπορείτε να προστατευτείτε από την μετριότητα.

χαρτομαντεία Ζυγός

Οι εκπλήξεις που υπάρχουν μέσα στον δεσμό σας, έρχονται πάντα από την μεριά του συντρόφου σας, που δείχνει ότι θέλει από εσάς, και κάτι περισσότερο.

Σκορπιός

Ευτυχώς οι διευκρινήσεις, θα έρθουν από την μεριά του ατόμου που θέλετε αισθηματικά. Δεν σας αποφεύγει λοιπόν, απλά έχει δικά του σημαντικά προβλήματα.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (16/3/19)

Τοξότης

Μην ζητήσετε από το παρελθόν σας να έρθει. Οι μέρες θα σας φέρουν αυτόν που θέλετε, πολύ πιο εύκολα από που νομίζετε. Μια επανασύνδεση πλησιάζει.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (16/3/19)

Αιγόκερως

Σίγουρα έχετε πια και ξεκάθαρα καταλάβει, ότι ο σύντροφος σας έχει λίγο απομακρυνθεί από αυτά που κάποτε είχατε συμφωνήσει. Μιλήστε του άμεσα.

Υδροχόος

Θα χρειαστεί να ρίξετε τον εγωισμό σας, αν τελικά αυτό που ζητάτε, είναι να μείνετε μακριά από καυγάδες και παρεξηγήσεις. Είναι κάτι που το θέλει και ο ίδιος.

Ιχθείς

Κάποιες στιγμές καταλαβαίνετε και εσείς ότι τα νεύρα σας και οι λόγοι σας, είναι παραπάνω από το κανονικό. Ίσως και τώρα να έχετε πληγώσει το ταίρι σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments