Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Άγγλοι θα τσεκάρουν τον Μασούρα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Άγγλοι θα τσεκάρουν τον Μασούρα
Ο Μασούρας εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάρει φανέλα βασικού στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Αρκετοί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είναι στην… ατζέντα ευρωπαϊκών συλλόγων. Ωστόσο, απόψε (17/3/19) είναι μια πολύ καλή ευκαιρία.

Ειδικά σε ένα ντέρμπι «αιωνίων» όπως είναι οι αναμετρήσεις με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Ματς με ιδιαιτερότητες όπου οι σκάουτερ μπορεί να αποκτήσουν καλύτερη εικόνα για τις δυνατότητες ενός παίκτη.

Eurokinissi


Αναλυτικότερα, σύμφωνα με όσα γράφονται στην Αγγλία, η Νόριτς θα στείλει άνθρωπό της στο ΟΑΚΑ για να «τσεκάρει» τον Γιώργο Μασούρα. Ο Γιάννης Μασούρας ήρθε στον Ολυμπιακό από τον Πανιώνιο, όπου πραγματοποιούσε μοναδική σεζόν.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ο Μασούρας κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς με αποτέλεσμα ο Πορτογάλος τεχνικός να του δίνει τελευταία φανέλα βασικού σε όλα τα ματς των ερυθρολεύκων. Άλλωστε, μετά την αναμέτρηση με τον Άρη ο Μαρτίνς είχε πλέξει το εγκώμιο του Έλληνα εξτρέμ λέγοντας χαρακτηριστικά πως έχει το εύκολο γκολ και αξίζει να βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Μασούρας δείχνει να απολαμβάνει την θητεία του στον Πειραιά και στο ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ξεκινήσει βασικός θα τα δώσει όλα προκειμένου η ομάδα του να φύγει με το τρίποντο από το ΟΑΚΑ.

Eurokinissi


Ας μην ξεχνάμε πως ο Έλληνας διεθνής είχε δηλώσει πως όνειρό του είναι ένα τέρμα στο μεγάλο ντέρμπι των αιωνίων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments