Ελλάδα

O Αρκάς το τερμάτισε: Απίθανο σκίτσο για τον Τσίπρα και όχι μόνο

O Αρκάς το τερμάτισε: Απίθανο σκίτσο για τον Τσίπρα και όχι μόνο
Ο Αρκάς δημοσιεύει ένα σκίτσο με πολλαπλά μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση.

Με τον δικό του χαρακτηριστικό, καυστικό τρόπο ο Αρκάς κάνει… comeback στα πολιτικά δρώμενα της χώρας. Αυτή τη φορά δεν αναφέρεται μονάχα στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα αλλά σε ολόκληρο το πολιτικό στερέωμα της χώρας που κάνει τα πάντα για μια καρέκλα.

Στο σκίτσο του ο γνωστός σκιτσογράφος παρουσιάζει 2 από τις χαρακτηριστικές του φιγούρες. Η μία είναι ένας γιατρός και η άλλη είναι πρόσωπο πιθανώς από το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Όμως, στην δεύτερη φιγούρα του Αρκά παρατηρούμε κάτι τραγικά επίκαιρο. Το συγκεκριμένο πρόσωπο έχει “ριζώσει” με την καρέκλα.

Μάλιστα, ο γιατρός εμφανίζεται να λέει χαρακτηριστικά: “Φοβάμαι ότι θα χρειαστεί εγχείρηση”. Όπως ήταν φυσικό το σκίτσο μέσα σε λίγη ώρα κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τους χρήστες του Facebook να σχολιάζουν κάτω από την ανάρτηση επικά σχόλια.

Να θυμίσουμε, ότι ένα παρόμοιο σκίτσο είχε ξανακάνει ο Αρκάς παλαιότερα, όταν ο Πάνος Καμμένος αρνούνταν κατηγορηματικά να αφήσει τη θέση του παρόλο που διαφωνούσε πλήρως με τον  πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, αναφορικά με το Σκοπιανό.

Δείτε το σκίτσο που δημοσίευσε ο Αρκάς:

  • Η ανάρτηση του Αρκά στο Facebook:
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments