Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (17/3/19)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (17/3/19)
Ταρώ Λενορμάν για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (17/3/19).

Η κάρτα λενορμάν της Κυριακής 35. Η Άγκυρα (09 Μπαστούνι)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Ερωτική αποδοχή – Αισθηματικό δέσιμο – Οικονομική άνοδος

χαρτομαντεία Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Θέλετε αυτές τις ημέρες, θα αποφύγετε κάποιες έντονες συζητήσεις, με το πρόσωπο που αγαπάτε, καθώς ακόμη ξέρετε μέσα σας ότι δεν υπάρχουν λύσεις.

Ταύρος

Ένα ιδιαίτερο πρόσωπο που έχετε καιρό να ανταμώσετε, θα σας ψάξει. Τώρα είναι και το καλύτερο διάστημα, για να μπορέσετε να μιλήσετε ώριμα.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (17/3/19)

Δίδυμοι

Καταλυτικές και θετικές είναι οι εξελίξεις, μέσα στον δεσμό σας, που θα σας βάλουν και σε πιο σοβαρές σκέψεις, για να τον πάτε μέχρι και σε γάμο.

Καρκίνος

Όλες αυτές οι προτάσεις που κατά καιρούς έρχονται, από το ταίρι σας, είναι δελεαστικές για την καρδιά σας. Ωστόσο σκεφτείτε πολύ και παρατεταμένα.

Λέων

Η καρδιά σας, έχει πια αρχίσει και παγώνει…μέσα σε όλα αυτά που έχουν συμβεί, μέσα στην σχέση σας. Μιλήστε και θα δείτε ότι, όλα μπορούν να διορθωθούν.

χαρτομαντεία Παρθένος

Δεν υπάρχουν σκέψεις, που να σας δένουν πια με το παρελθόν σας. Τώρα έχετε άλλα και πολύ πιο πρακτικά ζητήματα να αντιμετωπίσετε.

Ζυγός

Μέσα στην εργασιακή σας καθημερινότητα, υπάρχουν άτομα που διακρίνετε ένα φλερτ από την μεριά τους. Προσεχώς θα σας το επιβεβαιώσουν.

Σκορπιός

Το ότι είστε τόσο αγαπημένοι με τον άνθρωπο σας, σημαίνει ότι πια έχετε κλείσει τα κεφάλαια του παρελθόντος οριστικά, και μπορείτε να ονειρευτείτε άφοβα.

Τοξότης

Ο νους σας έχει μείνει σε μια πιο παλιά σας ερωτική ιστορία. Τώρα που θα έχετε και την αφορμή για μια συνάντηση, παρατηρείστε πως αισθάνεστε.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (17/3/19)

Αιγόκερως

Μάλλον σας είναι πλέον αδιάφορα, αυτά που ακούτε από τους φίλους σας, για τον πρώην σας. Μπορείτε και να ζητήστε πια να μην σας τα αναφέρουν.

Υδροχόος

Η μέρα θα έχει ενδιαφέρουσες προτάσεις από φίλους και γνωστούς, για να μπορέσετε να διασκεδάσετε, και να ξεφύγετε από σκέψεις μονοδιάστατες.

Ιχθείς

Οι καλές σας ιδέες, τελικά θα υιοθετηθούν από τον σύντροφο σας, που μέσα στον μήνα που τρέχει σίγουρα θα σας αποκαλύψει και τα επόμενα του σχέδια.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments