Ζώδια

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Κυριακή (17/3/19)

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Κυριακή (17/3/19)
Ζώδια για ελεύθερους: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Κυριακή (17/3/19).

Ζώδια Κριός

Σήμερα έχετε ρέντα. Οπότε φανείτε τολμηροί/τολμηρές με κάποιον/α που θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα. Χαμογελάστε και φλερτάρετε. Αφήστε στην άκρη τις αναστολές. Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να χαλαρώσετε.

Ζώδια Ταύρος

Κρατήστε τις σχέσεις σας χαλαρές και χαμηλών τόνων. Μην προγραμματίζετε κάτι μακροπρόθεσμο ειδικά αν δεν είστε σίγουροι για το πού πηγαίνει μια καινούργια σχέση. Δεν υπάρχει λόγος να κάνετε μια κατάσταση περισσότερο περίπλοκη από όσο πρέπει.

Ζώδια Δίδυμοι

Είναι η κατάλληλη μέρα για να δείξετε την παιχνιδιάρικη πλευρά σας. Δείξτε με το χαμόγελο και το βλέμμα σας στους άλλους πόσο ενδιαφέρεστε. Αγγίξτε τους την ώρα που τους μιλάτε. Κλείστε τους το μάτι και γελάστε με την καρδιά σας.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Κυριακή (17/3/19)

Ζώδια Καρκίνος

Μην χάνετε το νόημα του πρώτου ραντεβού. Δεν πρόκειται για συνέντευξη για δουλειά. Είστε εκεί για να μάθετε περισσότερα πράγματα για κάποιον/α για τον/την οποίο/α ενδιαφέρεστε. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να τους εντυπωσιάσετε με τα επιτεύγματα σας. Ξεχάστε το βιογραφικό σας και απλά να είστε ο εαυτός σας.

Ζώδια Λέων

Αν αισθάνεστε κάπως αναποφάσιστοι σχετικά με κάποιο σημαντικό ζήτημα, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να συμβουλευτείτε τους φίλους σας. Αν έχουν όλες τις λεπτομέρειες θα σας καθοδηγήσουν σωστά. Μην τους κρύβετε πληροφορίες επειδή αισθάνεστε αμηχανία.

Ζώδια Παρθένος

Η ψυχρή λογική δεν έχει καμία θέση στην καρδιά. Αυτή ανήκει αποκλειστικά στο μυαλό. Όταν είστε ερωτευμένοι σπάνια μπορείτε να σκεφτείτε λογικά. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε αυτό που θέλει η καρδιά σας και την κοινή λογική που μόνο κάποιος/α ευαίσθητος/η όπως εσείς έχει.

Ζώδια Ζυγός

Σήμερα είστε γεμάτοι με καλή ενέργεια, οπότε χρησιμοποιήστε την προς όφελός σας. Προσκαλέστε το αντικείμενο του πόθου σας σε γεύμα ή ακόμη καλύτερα σε ένα ρομαντικό δείπνο. Ο θετικός σας χαρακτήρας και το γοητευτικό σας χαμόγελο είναι μεθυστικά.

Ζώδια Σκορπιός

Σκεφτείτε πολύ σοβαρά τα πράγματα πριν μπείτε σε μια σχέση πολύ γρήγορα. Ζυγίστε όλες τις επιλογές σας και αποφασίστε μετά. Μην βιαστείτε να μπείτε σε μια σχέση μόνο και μόνο επειδή δε θέλετε να είστε μόνοι. Μερικές φορές είναι καλύτερα να είστε μόνοι παρά παγιδευμένοι σε μια κακή σχέση.

Ζώδια Τοξότης

Ο καλύτερος τρόπος για να γιατρέψετε την πληγωμένη καρδιά σας είναι να κρατηθείτε απασχολημένοι. Το να εύχεστε διαρκώς να είχατε έναν/μία σύντροφο δεν είναι και πολύ παραγωγικό. Βρείτε ένα σημαντικό έργο στο οποίο μπορείτε να προσηλωθείτε μέχρι να σας χτυπήσουν τα βέλη του Έρωτα.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Κυριακή (17/3/19)

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα η ανευθυνότητα ορισμένων ατόμων μπορεί να σας αναστατώσει. Αντί να αφήσετε την απογοήτευση να σας καταβάλλει, κρατήστε τους ασταθείς φίλους σας σε απόσταση ασφαλείας. Δεν υπάρχει λόγος να γίνεστε αγενείς, απλά περισσότερο επιλεκτικοί.

Ζώδια Υδροχόος

Μήπως επιθυμείτε διακαώς μια «καυτή» σχέση; Μπορεί μια παθιασμένη σχέση να φαίνεται ιδανική αλλά το πάθος μπορεί να φύγει γρήγορα αν δεν έχετε τίποτα κοινό μεταξύ σας και το μόνο που σας δένει είναι η επιθυμία. Είναι καλύτερο να στοχεύσετε σε μια σχέση με γερές βάσεις.

Ζώδια Ιχθύες

Είστε εξαιρετικά ικανοί στο να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Αξιοποιήστε το ταλέντο σας οργανώνοντας παράλληλα τη δουλειά και τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Ή ακόμη καλύτερα συνδυάστε τα! Καλέστε το τελευταίο σας φλερτ σε μια επαγγελματική εκδήλωση και αφήστε τους δυο σας κόσμους να ενωθούν.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments