Άποψη

Αλέφαντος: Της πλάκας επεισόδια, αν είστε μάγκες να τα κάνετε αλλού

Αλέφαντος: Της πλάκας επεισόδια, αν είστε μάγκες να τα κάνετε αλλού
Ο Νίκος Αλέφαντος δεν κρύβεται και τα... μπουμπουνάει έξω από τα δόντια στο blog του στο pagenews.gr για τα χθεσινά επεισόδια στο ΟΑΚΑ.

Ο Νίκος Αλέφαντος δε γράφει μόνο για ποδόσφαιρο. Μέσω του blog του στο pagenews.gr αναφέρεται στα χθεσινά επεισόδια στο ΟΑΚΑ, περιμένει από τους λεφτάδες να σώσουν τον Παναθηναϊκό, σχολιάζει τα όσα αγωνιστικά είδαμε και καταπιάνεται και με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός, γρήγορος, τα χαφ πήγαν καλά, ο Μπουχαλακης ανεβασμένος, μου φάνηκε λίγο πιο ταχύς από το παρελθόν, έκανε καλό δίδυμο με τον Γκιγιερμε.

Άξιζε τη νίκη ο Ολυμπιακός, πιο στρωμένη ομάδα, ωραίο το γκολ του Γκερέρο, μαγκιόρικη κεφαλιά από πολύ καλή σέντρα του Κούρτη.

Τον Παναθηναϊκό δεν τον περίμενα έτσι, μου άρεσε. Αφήστε τα παιδιά ρε να παίξουν μπάλα, τι το διακόπτετε το ματς! Ωραίο ήταν το ματς, βλεπόταν με ενδιαφέρον. Καλός ήταν ο Παναθηναϊκός για αυτό το ρόστερ το φτωχό, στάθηκε απέναντι στον Ολυμπιακό. Γρήγορος ήταν, πάλεψε.

Κάτι δημοσιογράφους της πλάκας που λένε για τα επεισόδια μην τους ακούτε, ακούστε τον Αλέφαντο. Έτσι δεν διώχνεις τον Αλαφούζο! Αν είστε μάγκες πάτε στη γενική συνέλευση να τα κάνετε αυτά.

Ο Αλαφουζος έχει βάλει λεφτά στον Παναθηναϊκό. Δεν βλέπω κανένα να του ζητάει την ομάδα. Που είστε ρε εσείς να βαλετε λεφτα; Ο Γιαννακόπουλος τσάμπα τη θέλει την ομάδα;; Κάντε καμία πρόταση. Ο Πατέρας που έχει λεφτά δεν ασχολείται.

Κι εσείς ρε ξένοι διαιτητές τι σας πληρώνουν και σας κουβαλάνε εδώ; Για να διακόπτετε το ματς με το παραμικρό; Έφυγε ο κόσμος, άδειασε το γήπεδο. Γιατί το διακόπτεις. Δεν ειδα τιποτα τρομερά επεισόδια. Δεν είναι δίκαιο για τα παιδιά του Παναθηναϊκού τους παίκτες και τον προπονητή να τιμωρηθούν. Απαράδεκτο, άδικο. Ωραία εξυγίανση έφεραν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εξυγίανση αηδία. Δυο ντέρμπι στην Τούμπα σερί πέρσι διακοπή, το ντέρμπι των αιωνίων φέτος διακοπή.


Αλέφαντος: Η κατάσταση είναι για κλάματα, δεν είναι παίκτες αυτοί


Για το έγκλημα της Ρεάλ να πουλήσει τον Ρονάλντο έλεγα, όλη μου η στήλη σχεδόν ήταν για αυτό, και αμέσως μετά ξεφτιλίζεται η Ρεάλ από τον Άγιαξ και κάνει όργια ο Ρονάλντο με τη Γιουβέντους! Χατ τρικ οργιαστικό.

Είναι σε εκπληκτική κατάσταση, παρά την ηλικία του. Εγώ έβριζα όσους τον αντιπαθούσαν για τα μαλλιά του ή τους κοιλιακούς του και άλλα τέτοια, τους έλεγα κομπλεξικούς. Δεν κοιτάνε τον υπεραθλητή, δεν κοιτάνε τον σούπερ επαγγελματία που προσέχει τα πάντα, και σε αυτήν την ηλικία εξακολουθεί να μας δίνει θέαμα.

Γρήγορος παραμένει, ντριμπλέρ, σουτέρ με πόδια κανόνια, κεφαλιά τρομερός, γκολτζής, διατηρεί τα κιλά του και τη φυσική του κατάσταση, δεν του λείπει τίποτα. Σούπερ εγωιστής. Ο ανταγωνισμός του με τον Μέσι, τον κρατάει ψηλά. Δεν νομίζω ότι θα ξαναδούμε εύκολα στο μέλλον παίκτες σαν τον Μέσι και τον Ρονάλντο. Δεν βγαίνουν εύκολα ξανά τέτοιοι ποδοσφαιριστές. Και είναι σπάνιο που βγήκανε ταυτόχρονα στην ίδια εποχή αυτοί οι δύο.

Πάντως εγώ ακόμα θεωρώ ότι ο Πελέ ήταν λίγο πιο μπροστά. Ο Πελέ ήταν ο τέλειος ποδοσφαιριστής για εμένα. Όμως ο Μέσι είναι ότι πιο κοντά στον Πελέ, και ο Ρονάλντο είναι κοντά στον Μέσι.

Σε ό,τι αφορά τη Γιουβέντους, θέλω να σταθώ λίγο στον Κιελίνι. Μπορεί να μην ξέρει τη πολλή μπάλα, αλλά εντάξει το αριστερό καλά το δουλεύει, το θέμα είναι ότι είναι μεγάλος στόπερ. Πολλά χρόνια στη Γιουβέντους, πάρα πολλές συμμετοχές, έξυπνος, γρήγορος, κόβει, τέτοιο στόπερ μου αρέσει. Πεισματάρης, δύσκολα να τον περάσεις.

Μας έπρηξαν ότι πέρασαν 4 αγγλικές ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πάω κόντρα στο ρεύμα. Δεν μου αρέσει ιδιαίτερα καμία από αυτές τις ομάδες! Τι να δω, την Τότεναμ; Δεν μπορούν να συγκριθούν με τη μεγάλη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Φέργκιουσον ή τη μεγάλη Λίβερπουλ της δεκαετίας του ’80. Είναι πεσμένο το Τσάμπιονς Λιγκ. Κάποτε βλέπαμε τρομερά πράγματα στην τηλεόραση.

Τώρα ό,τι αξίζει να δεις είναι η Μπαρτσελόνα λόγω Μέσι και η Γιουβέντους λόγω Ρονάλντο. Εγώ σας τα λέω με την εμπειρία πολλών δεκαετιών. Και θέλω να δω τελικό Τσάμπιονς Λιγκ Μέσι εναντίον Ρονάλντο! Μπαρτσελόνα εναντίον Γιουβέντους.

Ο Νίκος Αλέφαντος και όλα του τα άρθρα εδώ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments