Πολιτική

Γιούρκας Σεϊταρίδης: Υποψήφιος στις εκλογές με συνδυασμό έκπληξη

Γιούρκας Σεϊταρίδης: Υποψήφιος στις εκλογές με συνδυασμό έκπληξη
Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης το πήρε απόφαση και κατεβαίνει στις εκλογές.

Το ποδόσφαιρο το σταμάτησε σε σχετικά μικρή ηλικία ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, χορτασμένος πάντως από επιτυχίες. Τόσο σε προσωπικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

Ο Γιούρκας πέρασε στην ποδοσφαιρική… αθανασία ως μέλος της Εθνικής ομάδας που κατέκτησε το EURO 2004. Αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, αγωνίστηκε στην Πόρτο, στην Ατλέτικο Μαδρίτης, έπαιξε στη Ρωσία. Έβγαλε λεφτά και απέκτησε μεγάλη δόξα.

Τώρα μοιάζει αποφασισμένος να ασχοληθεί με κάτι διαφορετικό. Και συγκεκριμένα, με την πολιτική.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο Γιούρκας Σεϊταρίδης φαίνεται ότι σκοπεύει να ασχοληθεί για πρώτη φορά με τα κοινά, έχοντας αποδεχθεί την πρόταση του Κώστα Μπακογιάννη, ώστε να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Αθήνα, με το συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά».

Ο Σεϊταρίδης δραστηριοποιείται επιχειρηματικά τα τελευταία χρόνια στην πρωτεύουσα, όντας συνιδιοκτήτης και του εστιατορίου Moma. Και πλέον, μοιάζει αποφασισμένος να βοηθήσει την πόλη που ζει από ένα άλλο μετερίζι.

Από τον χώρο του αθλητισμού όμως, στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη θα είναι ένα ακόμη γνωστό όνομα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος θα είναι και ο αθλητικογράφος Παύλος Παπαδημητρίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments