Ζώδια

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (18/3/19)

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (18/3/19)
Ταρώ αγάπης για όλα τα ζώδια.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (18/3/19).

ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

κάρτα ταρώ: ο πύργος

Κριέ, αποδέχεστε τυχόν αλλαγές που έρχονται στο δρόμο σας. Ποτέ δεν είναι καλό να πολεμάτε ενάντια στη φύση. Απλά πηγαίνετε με τη ροή και σταματήστε να προσπαθείτε να κάνετε τα πάντα τέλεια. Όλα θα δουλέψουν με τον τρόπο που πρέπει.

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: η ιέρεια

Ταύρε, είστε πνευματώδης κι έχετε όμορφα συναισθήματα. Επωφεληθείτε από αυτά τα καλά συναισθήματα και ετοιμαστείτε για την αγάπη που έρχεται. Θα έχετε πολλές επιλογές για να επιλέξετε ανάμεσα στους μελλοντικούς εραστές σας, οπότε χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας για να επιλέξετε με σύνεση.

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: δύναμη

Δίδυμοι, επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και ο υπόλοιπος κόσμος, θα σας φανεί λιγότερο αγχωτικός και συντριπτικός. Μάθετε να ζείτε για τη στιγμή και αφήστε όλα τα άλλα να σβήσουν από τις σκέψεις σας.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (18/3/19)

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : ο ήλιος

Καρκίνε, αφήστε τον ήλιο να λάμψει! Αισθάνεσθε ελεύθεροι, εγκαταλείποντας αρνητικούς ανθρώπους από τη ζωή σας. Έχετε αποχαιρετίσει το παρελθόν και αρχίζετε να μαθαίνετε, πώς να είστε και πάλι θετικοί.

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: ο διάβολος

Λέοντα, τώρα είναι η ώρα να θυμηθείτε όλες τις επιλογές σας. Αν είστε δυσαρεστημένοι σε μια κατάσταση, απλά να ξέρετε, ότι τα πράγματα δεν πρέπει να μείνουν έτσι. Είστε υπεύθυνοι για τη ζωή σας και μπορείτε να πάρετε, οποιαδήποτε απόφαση θέλετε.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : η αυτοκράτειρα

Παρθένε, αισθάνεσθε πιο σίγουροι αυτές τις μέρες γιατί οι άνθρωποι θα αρχίσουν τελικά να εκτιμούν όλα όσα έχετε κάνει γι’ αυτούς. Πολλοί άνθρωποι θα έλθουν σε εσάς και μάλιστα θα σας προσεγγίσουν φυσικά.

ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : ο αυτοκράτορας

Ζυγέ, αντί να ακούτε μόνο την καρδιά σας, δοκιμάστε να σκέφτεστε με ρεαλισμό τις αποφάσεις που παίρνετε στο εγγύς μέλλον. Αυτές οι αποφάσεις, απαιτούν περισσότερο, λογική σκέψη παρά συναισθηματισμό.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : θάνατος

Σκορπιέ, οι αλλαγές έχουν μπει στην τελική ευθεία. Ενώ τα πράγματα με τα οποία ήσασταν συνηθισμένοι αρχίζουν ν’ αλλάζουν, είναι σημαντικό να διατηρήσετε μια θετική στάση. Η στάση σας στα πράγματα μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα, περισσότερο από ό, τι νομίζετε.

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο κόσμος

Τοξότη, δουλεύετε πολύ σκληρά τον τελευταίο καιρό και η σκληρή δουλειά σας, πρόκειται να αποπληρωθεί σύντομα! Είστε σχεδόν στη γραμμή τερματισμού, οπότε μην διανοηθείτε να σταματήσετε τώρα!

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (18/3/19)

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : εγκράτεια

Αιγόκερε, η ζωή μπορεί να είναι πολυάσχολη.. και γι’ αυτό είναι σημαντικό να βρεθεί η τέλεια ισορροπία. Βεβαιωθείτε ότι δεν δαγκώνετε περισσότερο από ό, τι μπορείτε να μασήσετε, γιατί έτσι τα πράγματα γίνονται πιεστικά και ο κόσμος σας ασύμμετρος.

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : δύναμη

Υδροχόε, κάντε χώρο στο πρόγραμμά σας για λίγο. Ακόμα κι αν είναι μόνο μερικά λεπτά την ημέρα, αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας. Θα χαρείτε, που θα το κάνετε.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : ο ερημίτης

Ιχθύες, έχετε μια ισχυρή αίσθηση πνευματικότητας. Αφιερώστε λίγο χρόνο, μόνο και μόνο, για να γνωρίσετε τον εαυτό σας καλύτερα… και θα ανακαλύψετε, πως όλες οι απαντήσεις που αναζητούσατε, ήταν μέσα σας, όλο αυτό τον καιρό.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments