Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (18/3/19)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (18/3/19)
Ταρώ Λενορμάν για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (18/3/19).

Η κάρτα λενορμάν της Δευτέρας 24. Η Καρδιά (Βαλές Κούπα) Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Ερωτική ένταση – Αισθηματικές αλλαγές – Οικονομική σταθερότητα

χαρτομαντεία Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Προοπτικές προόδου υπάρχουν μέσα στην σχέση σας, και αυτό είναι κάτι που ο σύντροφος σας, θέλει να το ολοκληρώσει μέσα από μια επίσημη δέσμευση.

Ταύρος

Δεν είστε και από τα άτομα, που γρήγορα μπορούν να καταλάβουν ότι γύρω τους, υπάρχει ερωτικό παρασκήνιο. Τώρα έρχεται και η αποκάλυψη.

Δίδυμοι

Θα πρέπει να πάρετε μια ανάσα, από όλο αυτό το κυνηγητό που συντελείται με τον πρώην σας. Όποιος, σας θέλει…ας σας ψάξει με τον σωστό τρόπο.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (18/3/19)

Καρκίνος

Μην φέρνετε τον άνθρωπο σας σε δύσκολη θέση, καθώς όλα τώρα δείχνουν ότι έχει αρχίσει και καταλαβαίνει ότι πρέπει να είναι πιο ώριμος μαζί σας.

Λέων

Μέσα στην ημέρα, θα λάβετε ένα μήνυμα – τηλεφώνημα, από το άτομο που ζητάει να σας δει καιρό τώρα, αλλά όλο το αναβάλετε. Τώρα πρέπει να δώσετε μια σοβαρή απάντηση.

Παρθένος

Κινητικότητα υπάρχει μέσα στην προσωπική σας ζωή. Τώρα καλύτερα να πάρετε και τις τελικές σας αποφάσεις, γύρω από το τι θέλετε και με ποιον!

Ζυγός

Όλα τα έχετε σκεφτεί για την πορεία σας με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Πριν να τα ανακοινώσετε καλό θα ήταν να ξεκινήσετε να τα δείχνετε με πράξεις.

Σκορπιός

Η αγάπη και η αδυναμία που σας έχει το συντροφικό σας έτερο, σας έχουν πια πείσει για τα συναισθήματα του. Τώρα καλύτερα να κάνετε και κάτι ανάλογο.

χαρτομαντεία Τοξότης

Έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο κάποιον ο οποίος, εδώ και μήνες σας προκαλεί. Τώρα είναι και το σωστό χρονικό σημείο για να ξεκαθαρίσετε.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (18/3/19)

Αιγόκερως

Ότι και να έχει συμβεί με τον πρώην σας, αν τελικά και εσείς θέλετε να τον έχετε και πάλι μέσα στην ζωή σας, μάλλον θα πρέπει να τον συγχωρέσετε.

Υδροχόος

Αν απομακρυνθεί ο εγωισμός σας, το πιο πιθανόν είναι εσείς οι δύο μέσα στην σχέση σας, να καταφέρετε να πάρετε και άμεσες αποφάσεις για το μέλλον σας.

Ιχθείς

Οι συμπεριφορές σας κάποιες στιγμές, ίσως και να είναι έντονες πάνω στον άνθρωπο που σας αφορά ερωτικά, και αυτός είναι ο λόγος που ακόμη δεν έχει κάνει κάποια κίνηση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments