Αθλητισμός

Ντάνι Άλβες: Ανανεώνει στην Παρί

Ντάνι Άλβες: Ανανεώνει στην Παρί
ο Ντάνι Άλβες συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιο του για 1+1 χρόνια με την διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν.

Σε συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν για την επέκταση του συμβολαίου του, τουλάχιστον, για έναν ακόμη χρόνο φέρεται να ήρθε ο Ντάνι Άλβες, σύμφωνα με πηγές που πρόσκεινται στο στενό του περιβάλλον κι αποκάλυψε το ESPN.

Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις, κυρίως τον Φεβρουάριο, όταν ο εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου διεθνούς, Ντινορά Σάντα Άνα, βρέθηκε στο Παρίσι χωρίς να επιτευχθεί αρχικά συμφωνία, τελικά ο Άλβες και η Παρί «έδωσαν τα χέρια» και σύντομα αναμένονται οι ανακοινώσεις.

Ο 35χρονος παίκτης, ήλπιζε να εξασφαλίσει κλειστό διετές συμβόλαιο, ωστόσο, η γαλλική ομάδα δεν επιθυμούσε να συναινέσει σε τόσο μεγάλη χρονική διάρκεια και αντιπρότεινε μονοετές συμβόλαιο. Στο τέλος, ο πρώην παίκτης των Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, θα υπογράψει για έναν χρόνο με την οψιόν για ένα ακόμη ανάλογα με τους όρους που θα υπάρξουν. Προς το παρόν ο Άλβες βρίσκεται εκτός δράσης μετά από επέμβαση που έκανε στο γόνατο, με αποτέλεσμα να μείνει και εκτός εθνικής, ωστόσο, θα επιστρέψει πριν το τέλος της περιόδου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments