Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Κορυφαίος Πορτογάλος τεχνικός του εξωτερικού ο Μάρτινς

Ολυμπιακός: Κορυφαίος Πορτογάλος τεχνικός του εξωτερικού ο Μάρτινς
Ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι εκτός στόχων, ωστόσο η δουλειά του Πορτογάλου αναγνωρίζεται.

Ολυμπιακός: Το ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ που διεκόπη οριστικά, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» είχαν προλάβει να προηγηθούν με γκολ του Γκερέρο και έτσι επιβεβαιώθηκε πως η δουλειά του Πέδρο Μάρτινς δεν ήταν και τόσο κακή για φέτος, αν και οι στόχοι χάθηκαν για τους «ερυθρολεύκους».

Κυρίως δεν ήταν κακή για τον ίδιο, καθώς ανάμεσα στο ομοεθνείς συναδέλφους του, που δουλεύουν μακριά από την Πορτογαλία, είναι πρώτος αυτή τη στιγμή με βάση στοιχεία της «Live Sport».

Φωτογραφία Eurokinissi


Ο Πορτογάλος τεχνικός, λοιπόν, είναι πρώτος με 28 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, αν και θα μπορούσαν να είναι 29, αν ολοκληρωνόταν το ματς του ΟΑΚΑ με νικητή τον Ολυμπιακό.

Μαζί, έχει οκτώ ισοπαλίες και επτά ήττες. Δεύτερος στη σχετική λίστα έρχεται ο Πέδρο Καϊσίνια, με 25 νίκες, 10 ισοπαλίες και 11 ήττες σε 46 ματς της Κρουζ Αζούλ, με τον Πάουλο Φονσέκα της Σαχτάρ Ντονέτσκ να συμπληρώνει την τριάδα με 20 νίκες, επτά ισοπαλίες και πέντε ήττες σε 32 ματς.

Στη δεκάδα βρίσκονται, επίσης, ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, που έχει 18 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες σε 25 αγώνες με τη Σανγκάη, ο γνωστός από τη θητεία του σε Ατρόμητο και ΟΦΗ Ρικάρντο Σα Πίντο με 16 νίκες, έξι ισοπαλίες και πέντε ήττες σε 27 ματς στη Λέγκια Βαρσοβίας, ο επίσης πρώην «ερυθρόλευκος» Μάρκο Σίλβα με 13 νίκες, επτά ισοπαλίες με 15 ήττες σε 35 ματς με την Έβερτον, καθώς και ο Ζοσέ Μουρίνιο, που είναι δέκατος με 10 νίκες, έξι ισοπαλίες και οκτώ ήττες σε 24 ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Φωτογραφία Eurokinissi


ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments