Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Η θύρα 33 στο ΟΑΚΑ, η ρίζα του κακού

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Η θύρα 33 στο ΟΑΚΑ, η ρίζα του κακού
Ο λόγος από όπου ξεκίνησε η διακοπή στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Πρόκειται για την πόρτα στη θύρα 33, η οποία φαίνεται πως ήταν η ρίζα του κακού για όλα όσα έγιναν, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Live Sport». Από εκεί, άλλωστε, φέρεται να μπήκαν οπαδοί στο πρώτο ημίχρονο, κινούμενοι απειλητικά προς τον πάγκο του Ολυμπιακού, αποτελώντας ένα τρωτό σημείο του Σταδίου με δύσκολη φύλαξη.

Αντί να δοθεί, όμως, προσοχή στην φύλαξη του συγκεκριμένου σημείου, υπήρχε αντιθέτως απουσία της και το μόνο που είχαν να κάνουν οι επιδρομείς, ήταν να περάσουν από τη θύρα 35 στην άδεια 33.

Φωτογραφία Eurokinissi


Οι αστυνομικές δυνάμεις κοντά στον πάγκο του Ολυμπιακού μείωσαν τη ζημιά, η οποία όμως είχε γίνει και, εν συνεχεία, ο Γερμανός διαιτητής Φριτζ θα λάμβανε υπόψη του όσα έγιναν στο 3ο λεπτό του ντέρμπι, για να αποφασίσει την οριστική διακοπή του.

Επεισόδια στο ΟΑΚΑ: 5 ανήλικοι στους συλληφθέντες – Με «λευκό» μητρώο

Ποινική δίωξη για εξύβριση, αντίσταση κατά της αρχής, διατάραξη κοινής ειρήνης, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά αστυνομικών από κοινού, ασκήθηκε σε βάρος των 8 συλληφθέντων από τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια του ντέρμπι μεταξύ των αιωνίων αντιπάλων.

Φωτογραφία Eurokinissi


Ο εισαγγελέας παρέπεμψε τους κατηγορούμενους στο αυτόφωρο ενώ -σύμφωνα με τον νέο νόμο- τους επιβλήθηκαν και περιοριστικοί όροι. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, από τους 8 συλληφθέντες οι πέντε είναι ανήλικοι (16 και 17 ετών) και μάλιστα δεν έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές (λευκό ποινικό μητρώο).

Εκτός αυτού, να αναφερθεί ότι η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών εξέδωσε αντίγραφα για τον σχηματισμό δικογραφίας που αφορά σε κακουργηματικές πράξεις σε βάρος αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments