Αθλητισμός

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Όταν θα πεθάνω να με θάψετε με σημαία του Παναθηναϊκού (vid)

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Όταν θα πεθάνω να με θάψετε με σημαία του Παναθηναϊκού (vid)
Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος "έφυγε" σε ηλικία 88 ετών.

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Παναθηναϊκού, του μπάσκετ και του ελληνικού αθλητισμού. Το πρωί της Τρίτης (19/3/19) πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, μετά από πολύμηνη μάχη, να κρατηθεί στη ζωή. Η τραγική είδηση έγινε γνωστή με σχετική ανακοίνωση του νοσοκομείου «Υγεία» και της ΒΙΑΝΕΞ.

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Η ανακοίνωση του νοσοκομείου Υγεία

«Σήμερα Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 κατέληξε στο ΥΓΕΙΑ ο Αθανάσιος Γιαννακόπουλος μετά από μακρά νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Είχε υποστεί βαρύ θρομβωτικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο από το οποίο, παρά την έγκαιρη και επιτυχή θρομβεκτομή, δεν μπόρεσε να συνέλθει».

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Η θρυλική του ομιλία

Ο “τυφώνας” του Παναθηναϊκού συνήθιζε να παίρνει το μικρόφωνο στο χέρι και να ξεκινάει με την ατάκα «Φίλοι αγαπημένοι, σας μιλάει ο Θανάσης, ο ένας από εσάς». Σε μία ιστορική τέτοια ομιλία μάλιστα, πριν μερικά χρόνια είχε συγκλονίσει τους πάντες, ζητώντας να τον θάψουν με τη σημαία του Παναθηναϊκού.

Το βίντεο πραγματικά είναι ανατριχιαστικό.

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Συγκλονίζει ο Δημήτρης με τα τρία αδέρφια

Συγκλονίζει με μι ανάρτηση του στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, απεικονίζοντας τα τρία αδέρφια της οικογένειας, τον Παύλο, τον Κώστα και το Θανάση, σε μικρή ηλικία, αλλά και σε μεγαλύτερη. Και οι τρεις έφυγαν από τη ζωή μέσα σε μόλις 9 μήνες, αφήνοντας φτωχότερη την οικογένεια του Τριφυλλιού.

Η λεζάντα της φωτογραφίας μιλάει από μόνη της. «Παντού και πάντα μαζί».

  • Δείτε τη σχετική φωτογραφία:
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments