Μedia

MasterChef spoiler διαρροή: Ποια από τις ομάδες των τριών κριτών θα αποδυναμωθεί; (vid)

MasterChef spoiler διαρροή: Ποια από τις ομάδες των τριών κριτών θα αποδυναμωθεί; (vid)
MasterChef spoiler διαρροή: Μία από τις ομάδες των κριτών θα χάσει έναν ακόμη παίκτη.

MasterChef spoiler διαρροή: Μία ακόμη δυνατή δοκιμασία ετοιμάζονται να φέρουν εις πέρας οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Οι παίκτες θα δώσουν “μάχη” προκειμένου να φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στην πολυπόθητη δεκάδα.

Αύριο, ο Χαράλαμπος, η Σπυριδούλα, η Ιωάννα και η Ασημίνα, θα πρέπει να μαγειρέψουν όπως ποτέ ξανά αν θέλουν να παραμείνουν στο #MasterChefGR. #StarChannelTv Star Channel

Gepostet von MasterChef GR am Montag, 18. März 2019

MasterChef spoiler διαρροή: Σε τι θα “αναμετρηθούν” οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Η Ασημίνα, η Σπυριδούλα, η Ιωάννα και ο Χαράλαμπος,  θα διαγωνιστούν με ένα πιάτο αντιγραφής, που θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν τη μαγειρική τους αντίληψη στο έπακρο, προκειμένου να καταλήξουν να βρίσκονται μέσα στην τελική δεκάδα.

Στο τέλος της ημέρας ένας κριτής χάνει έναν ακόμα παίκτη από την ομάδα του.

Άλλη μια αναπάντεχη αποχώρηση, που έρχεται πολύ νωρίς για κάποιους, υπάρχουν όμως και κάποιοι, που πιστεύουν ότι είχε αργήσει αρκετά.

Η τελική δεκάδα του MasterChef διαμορφώνεται επίσημα σήμερα.

  • Δείτε το trailer του επεισοδίου:

MasterChef: Τα άκουσε ο Παντελής για τον πάγκο του

Εκτός τόπου και χρόνου φαίνεται να ήταν ο Παντελής του MasterChef 2019 στο επεισόδιο της Δευτέρας (18/3/19) την ώρα που έπρεπε να συγκεντρωθεί και να μαγειρέψει.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης του διαγωνισμού μαγειρικής είχε αφήσει το πάγκο του εντελώς ακατάστατο με αποτέλεσμα ο Σωτήρης Κοντιζάς να του βάλει και πάλι τις φωνές.

Ο γνωστός και καταξιωμένος σεφ, μην μπορώντας να αγνοήσει την ακαταστασία του πάγκου του, είπε: «Είναι απορίας άξιον. Θέλω να δω το βίντεο να δω πώς καταλήγει ένας πάγκος να γίνει έτσι. Θέλει προσπάθεια. Κατάλαβες;».

Ο Παντελής όμως, θέλοντας να τον αποπροσανατολίσει το κριτή, αποφάσισε να του δώσει να δοκιμάσει λίγο από τον πουρέ ρυζιού που έφτιαξε, το οποίο και φάνηκε ενδιαφέρον στον Σωτήρη Κοντιζά.

Ωστόσο, ο Παντελής έκανε ακόμη μία απροσεξία, καθώς έβαλε το κουτάλι με το οποίο είχε δοκιμάσει ο σεφ… μέσα στον πουρέ και ανακάτεψε το μείγμα. Ο κριτής του MasterChef είδε το λάθος του παίκτη και του φώναξε, με αποτέλεσμα ο Παντελής να του ζητήσει συγγνώμη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments