Video

Μεγαλοοικονόμου: Η αγάπη μου για τον Αλέξη είναι πλατωνική (vid)

Μεγαλοοικονόμου: Η αγάπη μου για τον Αλέξη είναι πλατωνική (vid)
Νέο "ρεσιτάλ" έδωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

Την αντίθεσή της με την παρουσία της Μυρσίνης Λοΐζου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Μαΐου εξέφρασε η βουλευτής του κόμματος Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

«Η Λοΐζου εμένα δεν με εκπροσωπεί» είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας το πρωί της Τρίτης στον ΣΚΑΪ.

Ωστόσο, το ενδιαφέρον σχετικά με όσα έγιναν στην πρωινή εκπομπή του σταθμού δεν περιορίζεται μόνο εκεί, αφού είχαμε ένα… love story στον αέρα μεταξύ της κ. Μεγαλοοικονόμου και του Δημήτρη Καμμένου.

Φωτογραφία Eurokinissi


Ο κ. Καμμένος μάλιστα της πρότεινε θέση στην Β΄Πειραιά. «Άσε τον Αλέξη και έλα σε μένα», είπε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στην Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, η κα Μεγαλοοικονόμου αναφέρθηκε και στον τσακωμό που είχε με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αννέτα Καββαδία λέγοντας: «Δεν θα μου πει η Καββαδία τι θα κάνω». Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου κλήθηκε να απαντήσει στην πρόταση – όχι γάμου – αλλά συμπόρευσης που της έκανε ο Δημήτρης Καμμένος αλλά όπως φάνηκε από τα λεγόμενά της, η αγάπη της για τον πρωθυπουργό είναι πολύ μεγάλη.

Στο ερώτημα τι θα απαντούσε λοιπόν στην πρόταση Καμμένου απάντησε:

«Εξαρτάται. Από την αγάπη που έχω στον Αλέξη. Αγάπη πραγματική, πλατωνική. Σαν τον γιο μου, μην παρεξηγηθούμε κιόλας. Είναι το άτομο που με εκφράζει. Αν μου κάνει την τιμή και με συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια θα μπω». Απευθυνόμενη στον Δημήτρη Καμμένο είπε: «Αν δεν με κάνεις αυτοκράτειρα του Βυζαντίου δεν έρχομαι. Θεοδώρα η Μεγάλη». Είπε ακόμα ότι δεν τσακώθηκε ποτέ με την Έφη Καρακώστα.

Στο ερώτημα αν θα κατέβαινε υποψήφια με τη ΝΔ είπε όχι. «Τσίπρας και ξερό ψωμί», είπε χαρακτηριστικά. «Θα πάω σπίτι μου, στις επιχειρήσεις μου». Για την Μυρσίνη Λοΐζου είπε: «Εμένα δεν με εκπροσωπεί. Αν την θέλει ο πρωθυπουργός ας την βάλει».

  • Δείτε το σχετικό βίντεο:
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments