Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Τρίτη (19/3/19)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Τρίτη (19/3/19)
Ζώδια και έρωτας: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Τρίτη (19/3/19).

Ωροσκόπιο Κριός

Σήμερα έχετε διάθεση για διασκέδαση και φλερτ. Περάστε λίγο χρόνο έξω από το σπίτι, περπατώντας χέρι-χέρι με τον/την αγαπημένο/ησας. Κρατήστε χαλαρά τα πράγματα και απολαύστε ο ένας την παρέα του άλλου. Δεν είναι ώρα τώρα για σοβαρές συζητήσεις.

Ωροσκόπιο Ταύρος

Αν κάτι δεν σας πάει καλά με τη σχέση σας, σήμερα αφιερώστε λίγο χρόνο για να το εξερευνήσετε. Είναι καλύτερα να το αντιμετωπίσετε τώρα αντί να το αφήσετε να γίνει μεγαλύτερο θέμα. Να είστε ανοιχτόμυαλοι και θα το λύσετε εύκολα.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Τρίτη (19/3/19)

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Αν ξεκινήσετε κάτι, πρέπει να το συνεχίσετε! Προσέξτε να μην κάνετε σχέδια που δεν θα μπορείτε να ολοκληρώσετε. Ο/Η αγαπημένος/η σας μπορεί να αναλάβει να σας βοηθήσει, αλλά προσπαθήστε να μην υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας σήμερα.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί την αρχή μιας πολύ παραγωγικής περιόδου για εσάς. Μπορείτε να πετύχετε περισσότερα τις επόμενες εβδομάδες από ό, τι έχετε επιτύχει τους τελευταίους μήνες. Βάλτε και τον/τη σύντροφό σας στο παιχνίδι και ξεκινήστε να κάνετε μεγάλα σχέδια.

Ωροσκόπιο Λέων

Σήμερα θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη η προσαρμοστικότητά σας. Ίσως χρειαστεί να βάλετε στην άκρη τα σχέδιά σας για να μπορέσετε να βοηθήσετε τον/την αγαπημένο/η σας. Να είστε βέβαιοι ότι θα εκτιμήσουν τις προσπάθειές σας και θα είναι εκεί για σας.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Να έχετε επίγνωση του αντίκτυπου που έχουν αυτά που λέτε όταν μιλάτε στον/στην αγαπημένο/η σας σήμερα. Παίρνουν στα σοβαρά την άποψη που έχετε για αυτούς και κατάκαρδα τα λόγια σας – ειδικά αν είναι σκληρά.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Η διάθεσή σας είναι κατάλληλη για να μοιραστείτε τις βαθύτερες σκέψεις σας με τον/την αγαπημένο/η σας. Βρείτε ένα ήσυχο μέρος όπου μπορείτε να είστε μαζί, ίσως σε ένα παγκάκι στο πάρκο. Θα μπορέσετε να μιλήσετε αβίαστα και θα νιώσετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Ο/Η αγαπημένος/η σας μπορεί να σας φαίνεται κάπως σήμερα. Το πιθανότερο είναι ότι είναι κάτι περαστικό, οπότε μην σας ανησυχεί αν δεν συνεχιστεί για περισσότερο από μερικές ημέρες. Εν τω μεταξύ, προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί μαζί τους.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Καλά τα λέτε αλλά μπορείτε να τα υποστηρίξετε; Αν είστε όλο λόγια και καθόλου δράση σε σχέση με τον/την αγαπημένο/η σας, ήρθε η ώρα να το αλλάξετε αυτό. Ευτυχώς, θα περάσετε καλά με όσα θα κάνετε!

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Τρίτη (19/3/19)

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Ο χρόνος που περνάτε με τον/τη σύντροφό σας είναι πολύτιμος, οπότε μην το σπαταλάτε με πράγματα που δεν χαροποιούν και τους δυο σας. Αξιοποιήστε στο έπακρο κάθε στιγμή – εάν κάτι δεν λειτουργεί για σας, αφήστε το.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Σήμερα αφιερώστε χρόνο για να πείτε τα νέα σας με τον/την αγαπημένο/η σας. Οργανώστε ένα χαλαρό δείπνο στο σπίτι, ώστε να μπορείτε να μιλήσετε για όλα όσα συμβαίνουν και να κάνετε σχέδια για αυτά που θα θέλατε να κάνετε στη συνέχεια.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Αυτό που νομίζατε ότι ήταν ξεκάθαρο έχει γίνει πιο συγκεχυμένο. Ζητήστε διευκρινήσεις από τον/την αγαπημένο/η σας. Όλα θα επιλυθούν, απλά ίσως με διαφορετικό τρόπο από ό, τι περιμένατε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments