Ελλάδα

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Επέστρεψε στην Ελλάδα το 21χρονο μοντέλο

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Επέστρεψε στην Ελλάδα το 21χρονο μοντέλο
Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Για πρώτη φορά μετά την αθώωσή της από το δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ.

Η 21χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου επέστρεψε στην Ελλάδα, επτά ημέρες μετά την αθώωσή της από δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ, για την υπόθεση της μεταφοράς ποσότητας κοκαΐνης.

Το μοντέλο από τη Μυτιλήνη έφτασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος το πρωί της Τετάρτης (20.03.2019).

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου είχε συλληφθεί στις 13 Νοεμβρίου του 2017 στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ για μεταφορά 2,6 κιλών κοκαΐνης.

Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε ένας Γολγοθάς, που τελείωσε στις 13 Μαρτίου όταν το δικαστήριο την αθώωσε ομόφωνα και άνοιξε το δρόμο για την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Το 21χρονο έφτασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος το πρωί της Τετάρτης, συνοδευόμενη από τους γονείς της και τον δικηγόρο της, Σάκη Κεχαγιόγλου.

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: «Θέλω να αρχίσω τη ζωή μου από την αρχή»

«Με συγκίνηση και χαρά επιστρέφω μετά από 16 μήνες άδικης κράτησης, ταλαιπωρίας και θλίψης. Το είχα πει από την αρχή ότι είμαι αθώα και χαίρομαι που το δικαστήριο αναγνώρισε την αθωότητά μου«, είπε στις πρώτες της δηλώσεις η Ειρήνη Μελισσαροπούλου και ευχαρίστησε από τα βάθη της καρδιάς της τον Σάκη Κεχαγιόγλου «για τη μάχη που έδωσε».

«Μόνη μου επιθυμία είναι να επιστρέψω στη Μυτιλήνη με την οικογένειά μου και να αρχίσω τη ζωή μου από την αρχή», σημείωσε το 21χρονο μοντέλο.

«Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση υποδέχομαι την Ειρήνη και τους γονείς της στην Ελλάδα. Η περιπέτεια που ξεκίνησε πριν από 17 μήνες λαμβάνει τέλος σήμερα με την επιστροφή της στην Ελλάδα. Χρειάστηκε υπομονή από πλευράς της και από τους γονείς της. Αυτή τη στιγμή την ονειρευόταν κι εκείνη κι εγώ τους τελευταίους μήνες», είπε ο Σάκης Κεχαγιόγλου.

Διαβάστε Eπίσης

Μοντέλο με την κοκαΐνη: Αθωώθηκε από το δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Το χρονικό της περιπέτειας του μοντέλου με την κοκαΐνη

Περισσότερα