Ζώδια

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (20/3/19)

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (20/3/19)
Ταρώ αγάπης για όλα τα ζώδια.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (20/3/19).

ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

κάρτα ταρώ: δικαιοσύνη

Η τύχη σας, θ’ αλλάξει, επειδή θα γνωρίσετε και θα παρατηρήσετε καινούριους ανθρώπους και νέες καταστάσεις. Συνεχίστε να δίνετε μεγαλύτερη προσοχή στις λεπτομέρειες, της κάθε σχέσης. Μπορείτε να μάθετε να εξισορροπείτε τα επαγγελματικά σας, με το χρόνο που διαθέτετε για να αυξήσετε την ωριμότητα στη ζωή σας.

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: ο μάγος

Έχετε το θάρρος να απαλλαγείτε από πράγματα που εμποδίζουν την πνευματική σας ανάπτυξη.

Ζητήστε βοήθεια και θα την έχετε. Έχετε ταλέντα και δεξιότητες, που περιμένουν να εκδηλωθούν.

Φανταστείτε πού θέλετε να είστε τον επόμενο χρόνο και ας γίνει το μονοπάτι που θα σας οδηγήσει, σ’ αυτό το πεπρωμένο.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (20/3/19)

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: η αυτοκράτειρα

Πάρτε πρωτοβουλία σε συζητήσεις που μπορεί να είναι δύσκολες. Μην αναρωτιέστε αν είστε έτοιμοι ν’ αντιμετωπίσετε ένα ζήτημα. Το μυαλό σας, οδηγεί τον φυσικό σας εαυτό, όταν αποφασίζετε ότι οι ανάγκες και οι επιθυμίες σας, είναι όλες μέρος ενός κύκλου… που εκπληρώνεται όταν πάψετε να ανησυχείτε.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : ο τρελός

Αρχίζετε να καταλαβαίνετε, τί υπάρχει ανάμεσα στις γραμμές. Τα συναισθήματα μπορεί να είναι ρευστά, αλλά μπορούν να ελεγχθούν. Προβλέψτε, ώστε ο χρόνος και οι υποχρεώσεις να μην υπερβαίνουν τα όρια. Διευκρινίστε την ανάγκη σας, για χώρο.

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: ο ιεροφάντης

Οι κανόνες, είναι μέρος της ζωής και αυτό περιλαμβάνει και τον έρωτα. Κάντε πράγματα, που θα χρειαστεί να δείξετε θάρρος. Επικεντρωθείτε σε ένα άτομο ή στο έργο που αναλάβατε στα επαγγελματικά σας και μην αφήσετε να διασπαστεί η προσοχή σας.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο ήλιος

Απομακρύνετε τη ρουτίνα από τη ζωή σας και δοκιμάστε κάτι εντελώς διαφορετικό. Η ελευθερία είναι επιλογή και όχι κάτι δεδομένο. Η χαρά και η ευτυχία σας πλησιάζουν, με νέους και μυστηριώδεις τρόπους. Μην αμφισβητήσετε την ευτυχία όταν φθάσει…πείτε απλά στον εαυτό σας, πως αξίζετε να είστε ευτυχισμένοι.

ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 2 των πεντάκτινων

Μετακινηθείτε από την ανεξαρτησία… στην αλληλεξάρτηση με τον εραστή σας. Όσα φαίνονταν αποθαρρυντικά, είναι πιο ενθαρρυντικά αυτό το διάστημα. Η επιθυμία σας να πετύχετε περισσότερα σε συναισθηματικό επίπεδο, είναι εφικτή.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 3 των ξιφών

Οι αιτιολογημένες διευκρινίσεις για όσα σκέφτεστε, ξεκαθαρίζουν το τοπίο. Η παραγωγικότητά σας αυξάνεται, καθώς νιώθετε περισσότερο συνδεδεμένοι με την οικογένειά σας.

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : βασιλιάς των πεντάκτινων

Η ισορροπία στην αγάπη και την εργασία βρίσκεται σε έξαρση. Η επικοινωνία βοηθάει στο να ξεκαθαρίσουν τα σχέδιά σας για το μέλλον και δίνει απαντήσεις σε εργασιακά θέματα.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (20/3/19)

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : οι εραστές

Μερικές φορές πρέπει να αφήσετε τους άλλους να πάθουν για να μάθουν. Αν αυτός που αγαπάτε πρέπει να βάλει τη ζωή σου σε σειρά, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να διορθώσετε εσείς τα προβλήματα που δεν έχει μοιραστεί ανοιχτά μαζί σας. Να είστε υποστηρικτικοί, αλλά μην κρίνετε ένα άτομο μόνο από τις πράξεις του. Δείτε τη μεγάλη εικόνα σαν μια διαδικασία για αλλαγή.

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : ιππότης των ράβδων

Βελτιώστε τον εαυτό σας και λάβετε μέτρα για την ενίσχυση του μέλλοντος σας. Ο χρόνος και η ενέργεια που καταβάλλετε, θα επιστρέψει σε εσάς, αλματωδώς.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 4 των πεντάκτινων

Εκφράζετε σοβαρές δηλώσεις με ενσυναίσθηση. Αφήστε τις παλιές πεποιθήσεις που σας εμποδίζουν να απολαύσετε τη νέα σας ζωή. Ζήστε… στο τώρα!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Περισσότερα