Αθλητισμός

Μπεμπέτο: «Ο γιος μου θα μπορούσε να είχε πάει στον ΠΑΟΚ, αλλά…»

Μπεμπέτο: «Ο γιος μου θα μπορούσε να είχε πάει στον ΠΑΟΚ, αλλά…»
Ο Μπεμπέτο, μίλησε για την πρόταση που έλαβε το Γενάρη ο γιος του από τον ΠΑΟΚ.

Μία από τις παλιές δόξες του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, ο Μπεμπέτο, μίλησε για την πρόταση που έλαβε ο γιος του από τον ΠΑΟΚ.

Το όνομα του 24χρονου Ματέους Ολιβέιρα είχε παίξει «δυνατά» για τον ΠΑΟΚ τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο που μας πέρασε.

Όπως αναφέρει το PAOK24, o ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο πορτογαλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Γκιμαράες, ως δανεικός από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, δέχτηκε πρόταση από τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστήριξε σε συνέντευξη του ο πατέρας του, Μπεμπέτο.

View this post on Instagram

Mais 3 pontos importantes, seguimos …💪🏼

A post shared by Mattheus Oliveira (@mattheus7) on

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα τονίζει πως ο Ματέους Ολιβέιρα δεν έκανε δεκτή την πρόταση του ΠΑΟΚ, με τον Μπεμπέτο να αναφέρει:

«Είχε την ευκαιρία να φύγει, αλλά δεν το έκανε. Έγινε δεκτός με μεγάλη αγάπη στο σύλλογο και αισθάνεται άνετα στην ομάδα και ήθελε να συνεχίσει να κάνει το καλύτερο γι’ αυτήν. Συμφώνησα μαζί του γιατί η Γκιμαράες του άνοιξε την πόρτα, όπως έκανε και η Εστορίλ».

View this post on Instagram

⚔️⚔️⚔️

A post shared by Mattheus Oliveira (@mattheus7) on

Βέβαια, όπως τονίζει ο Μπεμπέτο, αυτό που περιμένει να ξεκαθαρίσει για τον γιο του είναι το πότε θα επιστρέψει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην οποία και ανήκει, αφήνοντας αιχμές για τους λόγους που κάτι τέτοιο δε συμβαίνει έως τώρα…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments