Τεχνολογία

Samsung: Επικεντρώνεται στην τεχνητή νοημοσύνη και στην τεχνολογία 5G

Samsung: Επικεντρώνεται στην τεχνητή νοημοσύνη και στην τεχνολογία 5G
Samsung: Προκειμένου να ξεπεράσει τις επιχειρηματικές προκλήσεις με τις οποίες βρίσκεται αντιμέτωπη.

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε ότι θα επικεντρώσει τις προσπάθειές της στην τεχνητή νοημοσύνη (AI) αλλά και στην τεχνολογία 5G, ως δύο νέες βασικές διαστάσεις για την ανάπτυξή της, προκειμένου να ξεπεράσει τις επιχειρηματικές προκλήσεις με τις οποίες βρίσκεται αντιμέτωπη.

Ο Κιμ Κι-ναμ, αντιπρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της Samsung έκανε την παραπάνω επισήμανση στην διάρκεια της ετήσιας διάσκεψης των μετόχων, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας.

«Καθώς οι δύσκολες επιχειρηματικές συνθήκες συνεχίζονται κι αυτόν τον χρόνο, η Samsung προγραμματίζει να κινηθεί προς την κατεύθυνση θεμελιακών καινοτομικών δράσεων, σε όλες τις διοικήσεις της εταιρίας», τόνισε ο ίδιος.

Παράλληλα, εξήγησε ότι η εταιρία «θα εξελίξει με ένταση” τις τεχνολογίες AI και 5G στο νέο επιχειρηματικό της πλάνο, προκειμένου να επιτύχει ουσιαστική και ταχεία ανάπτυξη των αναφερόμενων τομέων, σε άμεσο χρόνο.

Samsung: Με 1.000 κινητά γέμισε η πρόσοψη καταστήματος στο Τόκιο

Στο Χαρατζούκου, στο Τόκιο, η Samsung εγκαινίασε το πρώτο μόνιμο εκθετήριo έξυπνων κινητών Galaxy.

Την πρόσοψη σχεδίασε ο Ιάπωνας σχεδιαστής Τοκιουτζίν Γιοσιόκα, χρησιμοποιώντας περισσότερα από 1.000 κινητά.

Η στρατιά των έξυπνων κινητών καλύπτει σχεδόν ολόκληρη την πρόσοψη του μονολιθικού κτηρίου.

Και τα περιστρεφόμενα ράφια στα οποία είναι τοποθετημένα, κινούμενα σε συγχρονισμό, προσφέρουν ένα ασταμάτητο παιχνίδι φωτός.

Το κατάστημα Galaxy Harajuku, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, είναι το μεγαλύτερο εκθετήριο της σειράς Galaxy στην ιαπωνική πρωτεύουσα, και τα κινητά στην πρόσοψη του εξαώροφου κτηρίου είναι φόρος τιμής στα 10 χρόνια της σειράς (τα κλείνει, φέτος).

Λέγεται ότι τα εκατοντάδες κινητά στην πρόσοψη εκφράζουν το «όραμα για το μέλλον» που έχει η Samsung.

Στο εκθετήριο, ο επισκέπτης έρχεται σε επαφή με μια ποικιλία διαδραστικών εμπειριών στις οποίες γίνεται χρήση η τελευταία τεχνολογία Galaxy.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments