Διεθνή

Κορδόνια παπουτσιών: Το viral βίντεο με διαφορετικούς τρόπους για να τα δέσετε (vid)

Κορδόνια παπουτσιών: Το viral βίντεο με διαφορετικούς τρόπους για να τα δέσετε (vid)
Τα κορδόνια παπουτσιών και το δέσιμό τους μας ταλαιπωρούν από τα πρώτα μας ηλικιακά χρόνια.

Κορδόνια παπουτσιών: Το δέσιμο των κορδονιών στα παπούτσια είναι κάτι που κάνουν καθημερινά πολλοί άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη. Το… φλέγον ζήτημα των κορδονιών μας απασχολεί από τα πρώτα μας ηλιακά χρόνια, που προσπαθούμε να μάθουμε αυτό το δύσκολο “σπορ”, μέχρι και τα βαθιά γεράματα που δυσκολευόμαστε λιγάκι όταν βλέπουμε το κορδόνι των παπουτσιών μας να σέρνεται στο έδαφος.

Σε κάθε περίπτωση λοιπόν το δέσιμο των κορδονιών καταντά μονότονο. Εάν λοιπόν θέλετε να κάνετε μια ανανέωση στον τρόπο που δένετε τα παπούτσια σας καλό είναι να δείτε ένα βίντεο που έχει αναρτηθεί στο twitter και σαρώνει το διαδίκτυο.

Φωτογραφία Pixabay


Το βίντεο, το οποίο μοιράστηκε ένας χρήστης με το όνομα Μπομπ Κιτ, δείχνει πώς να δέσετε τα κορδόνια σας με πολλούς τρόπους, από τον πιο απλοϊκό μέχρι το απίστευτα περίπλοκο. «Το έκανα λάθος όλη μου τη ζωή» έγραψε στη λεζάντα. Δεν είναι ξεκάθαρο από πού προέρχεται το υλικό, αλλά έχει ξετρελάνει το Twitter. Μέχρι στιγμής το βίντεο έχει προβληθεί πάνω από 11,9 εκατομμύρια φορές και έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.

«Δεν μπορώ να σταματήσω να το βλέπω με δέος» έγραψε ένας χρήστης κι ένας άλλος:

«Πάω να κάνω όλα τα παπούτσια μου τώρα» ενώ ένας τρίτος πρόσθεσε: «Είναι σίγουρα το καλύτερο βίντεο που έχω δει ποτέ» με έναν ακόμη να αναφέρει: «Διάολε! Είχα ήδη κανονίσει να βάλω πλυντήριο σήμερα και τώρα πρέπει να φτιάξω τα κορδόνια σε όλα μου τα sneakers;».

  • Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments