Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Πέμπτη (21/3/19)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Πέμπτη (21/3/19)
Ζώδια και έρωτας: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Πέμπτη (21/3/19).

Ωροσκόπιο Κριός

Βάλτε την ποδιά σας και μαγειρέψτε κάτι ιδιαίτερο για τον/την αγαπημένο/η σας απόψε. Δεν ξέρετε να μαγειρεύετε καλά; Πάρτε το αγαπημένο σας φαγητό σε πακέτο και σερβίρετέ το σε όμορφα πιάτα και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Απλά να θυμηθείτε να πετάξετε τα κουτιά!

Ωροσκόπιο Ταύρος

Τυχεροί! Τα πράγματα στη σχέση σας πάνε τέλεια και αισθάνεστε ικανοποιημένοι. Πείτε στον/στην αγαπημένο/η σας πόσο ευτυχισμένοι είστε, γράφοντάς τους ένα ερωτικό σημείωμα. Βάλτε το δίπλα στην κούπα με τον καφέ τους το πρωί και ξεκινήστε τη μέρα σας γλυκά.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Ακόμα κι αν εσείς και ο/η σύντροφός σας έχετε ξεχωριστούς τραπεζικούς λογαριασμούς, τα χρήματα εξακολουθούν να διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη σχέση σας. Φτιάξτε μαζί έναν προϋπολογισμό για τα χρήματα που θα ξοδέψετε σε δείπνα σε εστιατόρια και άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Βρείτε ένα σύστημα που να λειτουργεί για εσάς.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Σήμερα όλοι οι προβολείς είναι στραμμένοι πάνω σας και ξέρετε πώς να το χειριστείτε. Βάλτε λίγη επιπλέον προσπάθεια στις ετοιμασίες σας σήμερα το πρωί και θα νιώθετε αυτοπεποίθηση όλη την υπόλοιπη ημέρα. Απόψε κατά τη διάρκεια του δείπνου μοιραστείτε την επιτυχία σας με τον/την αγαπημένο/η σας.

Ωροσκόπιο Λέων

Η γενναιοδωρία σας είναι παροιμιώδης. Όποτε κάποιος έχει ανάγκη, είστε εκεί για να τον βοηθήσετε με οποιονδήποτε τρόπο μπορείτε. Ωστόσο, δυσκολεύεστε να γίνετε εσείς ο αποδέκτης γενναιόδωρων πράξεων. Αφήστε τον/την αγαπημένο/η σας να σας κακομάθει. Δεν είναι κακό να παίρνετε κι εσείς κάτι ως αντάλλαγμα πότε-πότε.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Είναι στη φύση σας να φροντίζετε τους άλλους. Είτε αυτό σημαίνει να τους κάνετε μασάζ ή να τους μαγειρέψετε το αγαπημένο τους φαγητό, ξέρετε ακριβώς τι χρειάζεται κάποιος για να νιώσει ξεχωριστός. Ο/Η αγαπημένος/η σας είναι τυχερός/ή που είναι ο/η αποδέκτης όλης αυτής της αγάπης και τρυφερότητας.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Τις επόμενες μέρες θα χρειαστεί να φανείτε ευέλικτοι για να τα καταφέρετε. Τα σχέδια που έχετε κάνει θα αλλάξουν και στη συνέχεια θα αλλάξουν ξανά. Ευτυχώς ο/η αγαπημένος/η σας παραμένει μια σταθερή παρουσία στη ζωή σας, ενώ όλα αλλάζουν γύρω σας.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Το σύμπαν σας χαμογελά σήμερα! Συνεχίστε να ζητάτε αυτή την αύξηση από το αφεντικό σας ή προσπαθήστε να πάρετε μια καλύτερη τιμή για μια μεγάλη αγορά – είναι πολύ πιθανό να πάρετε αυτό που θέλετε. Αυτό ισχύει και για την ερωτική σας ζωή!

Ωροσκόπιο Τοξότης

Εσείς και ο/η σύντροφός σας λειτουργείτε σε διαφορετικά επίπεδα ενέργειας αυτή τη στιγμή, αλλά μπορείτε ακόμα να τα καταφέρετε. Αυτός που έχει πιο πολλή ενέργεια από τους δυο σας μπορεί να παρακινήσει τον άλλον. Ή ο πιο χαλαρός μπορεί να πείσει τον άλλο να πάρει έναν υπνάκο!

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Αυτή τη στιγμή το μόνο που θέλετε είναι να περάσετε το βράδυ στο σπίτι αγκαλιά με τον/την αγαπημένο/η σας. Προγραμματίστε ένα χαλαρό βράδυ για τους δυο σας, χωρίς περισπασμούς. Ετοιμάστε την τσαγιέρα, βάλτε τις πιτζάμες σας και χαλαρώστε παρέα στον καναπέ.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Μήπως έχετε παραμελήσει το πρόγραμμα γυμναστικής σας; Ήρθε η ώρα να επανέλθετε σε αυτό, ειδικά αν αισθάνεστε λίγο εκτός φόρμας τον τελευταίο καιρό. Αν τονώσετε την καρδιά σας θα αισθανθείτε καλύτερα και θα βελτιώσετε την αντοχή σας!

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Έχετε αρχίσει να βαριέστε τα συνηθισμένα σας στέκια. Αφιερώστε χρόνο κοιτάζοντας με τον/την αγαπημένο/η σας τις κριτικές των καινούργιων εστιατορίων και σημειώνοντας αυτά που θα θέλατε να επισκεφθείτε. Στη συνέχεια βάλτε σκοπό να πηγαίνετε σε ένα καινούργιο μέρος μια φορά το μήνα, μέχρι να τα δοκιμάσετε όλα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments