Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις (21/3/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις (21/3/19)
Ζώδια σήμερα: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις (21/3/19).

ζώδια σήμερα Κριός

Μήπως δίνετε ανάμεικτα μηνύματα στον κύκλο σας, αγαπητοί Κριοί; Θέλετε χρόνο με ένα ιδιαίτερο άτομο, μια ομαδική αγκαλιά ή να απομονωθείτε από όλους και όλα; Γι’ αυτό το κλίμα ευθύνεται η δύστροπη όψη της Αφροδίτης από τον κοινωνικό σας τομέα, με τον επιθετικό Άρη στη ζώνη της συναισθηματικής σας ασφάλειας. Μην γίνετε μυστηριώδεις ή δυσανάγνωστοι, αν δεν θέλετε να παρερμηνεύονται τα λόγια σας. Μην αναφερθείτε σε ευαίσθητα θέματα, ειδικά αν βλέπετε ότι κάποιοι είναι έτοιμοι να συγκρουστούν. Αυτή η φάση είναι περαστική, γι’ αυτό επιλέξτε να αποτραβηχτείτε για λίγο.

ζώδια σήμερα Ταύρος

Ποιος αξίζει τον χρόνο σας και ποιος τον σπαταλά, αγαπητοί Ταύροι; Το αστρικό περιβάλλον είναι περίπλοκο, με τον ορμητικό Άρη στο ζώδιό σας να δίνει έμφαση στο σκεπτικό «πρώτα εγώ»!

Μειώστε την ταχύτητά σας, αν θέλετε να ολοκληρώσετε περισσότερα πριν σας εγκαταλείψει ο πολεμιστής πλανήτης στις 31 Μαρτίου. Η παρούσα σύγκρουσή του με την ειρηνοποιό Αφροδίτη, κεντρίζει τη ζώνη της καριέρας σας.

Όσο κι αν κολακεύεστε από την προσοχή που λαμβάνετε, σημασία έχει να προέρχεται από την αξία σας και όχι για λόγους συμφέροντος. Παράλληλα, φροντίστε να προοδεύετε χωρίς να πατάτε άλλους ή να καίτε γέφυρες.

ζώδια σήμερα Δίδυμοι

Προσέξτε τις αντιδράσεις και τις εκρήξεις σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Μια σύγκρουση έντασης ανάμεσα στα συμπαντικά πιτσουνάκια Άρη και ανάδρομη Αφροδίτη, ενδέχεται να σας κάνει θύμα των κολάκων του περιβάλλοντός σας. Αν πέσετε στην παγίδα τους, θα είστε ο αδύναμος κρίκος. Από την άλλη πλευρά, μην γίνετε αγενείς και αποστασιοποιήσετε κάποιο άτομο που πραγματικά ενδιαφέρεται για εσάς. Απολαύστε την προσοχή μεν αλλά αφήστε περιθώρια να φανούν οι προθέσεις των άλλων.

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Μήπως νιώθετε υπερβολικά κυκλοθυμικοί, αγαπητοί Καρκίνοι; Η σύγκρουση της Αφροδίτης με τον Άρη στους τομείς σας της οικειότητας και της φιλίας, ενδέχεται να σας κάνει δυσανάγνωστους ως προς τις προθέσεις σας. Μην μεταβάλετε τις απόψεις και τα ζητούμενά σας, ανάλογα με τις προτιμήσεις του συνόλου. Προτιμήστε να αποτραβηχτείτε για λίγο, να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας και το ξεκαθάρισμα του μυαλού σας. Μην βιαστείτε να καταλήξετε τώρα σε σημαντικές αποφάσεις, αφήστε να περάσει αυτή η τεταμένη ατμόσφαιρα.

ζώδια σήμερα Λέων

Οι πειρασμοί θα υπάρχουν παντού γύρω σας, αγαπητοί Λέοντες… Ωστόσο, τα ερωτικά μηνύματα θα είναι κάπως μπερδεμένα, εξαιτίας της σύγκρουσης ανάμεσα στην Αφροδίτη της δέσμευσης με τον Άρη της ανεξαρτησίας! Όσο κι αν σας σαγηνεύει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, δεν πρέπει να ενδώσετε αν δεν διασφαλίσετε τη διάρκειά της. Αποφύγετε τις υποσχέσεις που ίσως να μην τηρήσετε. Από την άλλη πλευρά, οι δεσμευμένοι πρέπει να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με το ταίρι σας. Όλα μπορούν να επιλυθούν αν αποζητάτε τη σύμπνοια.

ζώδια σήμερα Παρθένος

Μην βιαστείτε να συμφωνήσετε για κανένα θέμα, αγαπητοί Παρθένοι! Τόσο στα προσωπικά όσο και τα επαγγελματικά σας, ίσως έχετε την αίσθηση ότι οι καταστάσεις βγαίνουν εκτός ελέγχου. Γι’ αυτό ευθύνεται η εριστική σύγκρουση της Αφροδίτης με τον Άρη, που σας καλεί να πατήσετε φρένο. Ενδέχεται να σας αποκαλυφθούν στοιχεία που δεν θα ικανοποιούν την εξέλιξη των θεμάτων σας. Χωρίς να απορρίψετε τα πάντα, εστιάστε στις αλλαγές που θα συμβιβάσουν τα ζητούμενα όλων των πλευρών. Κάθε δημιουργική συνδιαλλαγή, θα σας φέρει πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σας.

ζώδια σήμερα Ζυγός

Πλανάται αγάπη στην ατμόσφαιρα ή είναι λαγνεία, αγαπητοί Ζυγοί; Η περίπλοκη όψη των ερωτικών Αφροδίτη και Άρη, ενδέχεται να σας μπερδεύει όσο αφορά την προσωπική σας ζωή. Από τη μία πλευρά θέλετε να δοθείτε σε ένα αξιόπιστο και τρυφερό άτομο, από την άλλη λαχταράτε την ποικιλία και καινούργιες εμπειρίες. Αν είστε δεσμευμένοι, μην ενδώσετε στις τάσεις για ζήλια ή καχυποψία ή και ανάγκη για έλεγχο… Θα μετανιώσετε μετά το πέρας αυτής της φάσης. Αν είστε αδέσμευτοι, ακολουθήστε το ένστικτό σας για το αν θα παίξετε με τη φωτιά.

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Χαλαρώστε λίγο την πυγμή σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Με την τρυφερή Αφροδίτη να προκαλείται από τον ορμητικό Άρη, αρκεί να επιστρατεύσετε τη δύναμη της θέλησής σας για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Χειριστείτε λίγο πιο ήρεμα τις δεσμεύσεις σας, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Δεν υπάρχει λόγος να γίνετε πιεστικοί ή τυραννικοί, αφήστε χώρο και χρόνο στους άλλους να εκφράσουν τις απόψεις τους. Θα κερδίσετε συμμάχους, αν ξέρουν ότι έχουν εισακουστεί.

ζώδια σήμερα Τοξότης

Θα συμβιβαστείτε ή θα αποχωρήσετε, αγαπητοί Τοξότες; Ένα τετράγωνο έντασης ανάμεσα στην ευαίσθητη Αφροδίτη και τον πιεστικό Άρη, μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση προς κάποια άτομα του κύκλου σας. Ίσως θελήσουν να σας βγάλουν από την πορεία σας, ίσως να χρειάζονται τη σύμπραξή σας σε κάποιο θέμα. Φροντίστε να αντισταθείτε στις εμπιστευτικές προσεγγίσεις τους, ειδικά αν αφορούν τα επαγγελματικά σας. Χρειάζεστε περισσότερα στοιχεία, γι’ αυτό μην βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Περιμένετε να καταλαγιάσει αυτή η φάση ώστε να ξεκαθαρίσει η οπτική σας.

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν την αγάπη, αγαπητοί Αιγόκεροι. Μπορεί να κάνουν ευκολότερους κάποιους τομείς της ζωής, δεν είναι γνώμονας για την αξία κανενός! Ενόσω ξεκαθαρίζετε αυτά τα θέματα στο μυαλό σας, επιβεβαιώστε και ότι γνωρίζετε τη διαφορά μεταξύ αγάπης και πόθου. Μια σύγκρουση έντασης ανάμεσα στην Αφροδίτη της πολυτέλειας με τον Άρη της ποικιλίας, ίσως να σας δυσκολεύει κάπως. Για να δείτε την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων, πρέπει να κάνετε τον κόπο να σκάψετε βαθύτερα.

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Λίγη υπομονή, αγαπητοί Υδροχόοι! Επειδή η παρόρμησή σας θα είναι σε έξαρση, μπορεί να χάσετε τη συναισθηματική σας ισορροπία. Ο πολεμιστής Άρης συγκρούεται με την Αφροδίτη, προκαλώντας τα όρια της υπομονής σας. Μήπως η ένταση που νιώθετε, σας φέρνει απέναντι στο ταίρι ή τους φίλους σας; Πριν φτάσετε σε καβγά, κοιτάξτε το συναίσθημά σας ως παρατηρητής. Ίσως να υπερβάλλετε σε κάποια πράγματα, γι’ αυτό προτιμήστε να τα χειριστείτε με διπλωματία επί του παρόντος.

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Να προσέχετε τα ανάμικτα μηνύματα, αγαπητοί Ιχθύες! Μια όψη έντασης ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη, μπορεί να σας γεννήσει αμφιβολίες για μια σημαντική σχέση σας. Ίσως ένα άτομο να βγάλει απρόσμενα στην επιφάνεια μια άγνωστη πλευρά του. Πριν αντιδράσετε, σκεφτείτε ότι οι σχέσεις απαιτούν να αποδέχεστε και τα ελαττώματα των άλλων. Δώστε χρόνο στις αποκαλύψεις, μπορεί το αρχικό σοκ να μετατραπεί σε εκτίμηση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments