Αθλητισμός

Βαθμολογία Superleague: Πως διαμορφώνεται μετά την ποινή του Παναθηναϊκού

Βαθμολογία Superleague: Πως διαμορφώνεται μετά την ποινή του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Superleague: Στους 29 βαθμούς και με το υπόλοιπο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό να εκκρεμεί βρίσκεται ο Παναθηναϊκός μετά τη σημερινή απόφαση της Superleague.

Βαθμολογία Superleague: Στους 29 βαθμούς και με το υπόλοιπο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό να εκκρεμεί βρίσκεται ο Παναθηναϊκός μετά τη σημερινή απόφαση της Superleague.

Οι πράσινοι μετά τη σημερινή απόφαση της Σούπερ Λιγκ και το -3 πέφτουν στους 29 βαθμούς και ισοβαθμούν πλέον με Ξάνθη και Πανιώνιο στην ένατη θέση της βαθμολογίας. Ωστόσο, εκκρεμεί το υπόλοιπο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που θα οριστεί σε νέα ημερομηνία.

Βεβαίως, πλέον δεν έχουν ελπίδες για κατάληψη της πέμπτης θέσης που ήταν και ο στόχος της χρονιάς, ωστόσο, δεν υπάρχει και ρεαλιστική πιθανότητα να κινδυνεύσουν με υποβιβασμό. Ο λόγος για το πρώτο σκέλος είναι πως πλέον ο Άρης βρίσκεται στους 40 βαθμούς και άρα 11 περισσότερους από το τριφύλλι.

Πρόκειται, βεβαίως, για μία διαφορά που δεν καλύπτεται ακόμα και σε περίπτωση ολικής ανατροπής στο ντέρμπι και παρά το ότι υπάρχει και το μεταξύ τους παιχνίδι στο Ολυμπιακό Στάδιο. Επιπλέον, ο Παναθηναϊκός βλέπει Παναιτωλικό και Λαμία να βρίσκονται πάνω από αυτόν στην βαθμολογία με 33 και 30 βαθμούς αντίστοιχα.

Από την άλλη, η ζώνη του μπαράζ απέχει έξι βαθμούς και όλα δείχνουν πως στον Παναθηναϊκό αρκεί ίσως και μία νίκη κόντρα στον καταδικασμένο Απόλλωνα την επόμενη αγωνιστική έτσι ώστε να μην υπάρχει απολύτως κανένα τέτοιο ζήτημα.

Aναλυτικά η βαθμολογία:

1. ΠΑΟΚ 67 (-2) 2. Ολυμπιακός 57 3. ΑΕΚ 45 (-3) 4. Ατρόμητος 43 5. Άρης 40 6. Παναιτωλικός 33 7. Λαμία 30 8 Πανιώνιος 29 9. Παναθηναϊκός 29 (-9) 10. Ξάνθη 29 11 Αστέρας 27 12 ΑΕΛ 27 13. ΠΑΣ Γιάννινα 23 14. ΟΦΗ 22 15. Λεβαδειακός 20 16. Απόλλων Σμύρνης 10

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments