Lifestyle

Ελένη Μενεγάκη: “Βουνό” από παπούτσια στο καμαρίνι της (pic)

Ελένη Μενεγάκη: “Βουνό” από παπούτσια στο καμαρίνι της (pic)
Η Ελένη Μενεγάκη μας βάζει μέσα στο καμαρίνι της.

Μια εικόνα από την κατάσταση που επικρατεί στο καμαρίνι της μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Ελένη Μενεγάκη. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια πόσταρε στο Instagram μια φωτογραφία λίγο πριν βγει στο πλατό.

«Με τα κορίτσια μου», έγραψε η ξανθιά παρουσιάστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας, δείχνοντας τις συνεργάτιδές της, Ρούλα Σταματοπούλου (Makeup expert & Hairstylist) και Κατερίνα Λούβαρη (Hair Artist).

Ωστόσο, αυτό που κατάφερε και κέρδισε τα βλέμματα εκτός από την ομορφιά της ήταν το “βουνό” από παπούτσια που βρισκόταν από πίσω της. Να αναφέρουμε, ότι η Ελένη Μενεγάκη τη φετινή σεζόν αύξησε τις αναρτήσεις της στο Instagram, με τους διαδικτυακούς της φίλους να σχολιάζουν τις νέες της φωτογραφίες.

  • Δείτε την σχετική εικόνα:

Φωτογραφία Instagram


Η Μενεγάκη αποκάλυψε πόσα κιλά είναι

Η Ελένη Μενεγάκη ανήκει στην κατηγορία εκείνων των γυναικών που δεν έχουν κανένα μα κανένα θέμα με τα κιλά τους. Και για αυτό δεν κολλάει και να πει πόσα κιλά είναι δημοσίως, στο Instagram.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε τα κιλά της θέλοντας να κλείσει στόματα. Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να κλείσει το στόμα ενός ακολούθου της στο Instagram ο οποίος της έκανε ένα αρνητικό σχόλιο για τα κιλά της.

Φωτογραφία Eurokinissi


«Έχεις γίνει 50 κιλά ρε Ελένη και μου το παίζεις και φαγανή μπροστά στην κάμερα. Δεν λέω, πολύ καλά κρατιέσαι αλλά και πολύ δούλεμα ρε αγάπη», ήταν το σχόλιο στο Instagram της Ελένης Μενεγάκη.

Και η παρουσιάστρια δεν κόλλησε, αλλά απάντησε στο σχόλιο αποκαλύπτοντας τα κιλά της. «Είμαι 59 κιλά, τρώω καλά και είμαι ευτυχισμένη», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments