Lifestyle

Emilia Clarke: Η “Καλίσι” του “Game of Thrones” σοκάρει – “Έφτασα κοντά στον θάνατο”

Emilia Clarke: Η “Καλίσι” του “Game of Thrones” σοκάρει – “Έφτασα κοντά στον θάνατο”
Αποκαλύψεις που σοκάρουν από την Emilia Clarke. Η "Καλίσι" του "Game of Thrones" έδωσε μάχη και κέρδισε τον θάνατο δύο φορές.

“Μία μάχη για τη ζωή μου” είναι ο τίτλος που έχει το περιοδικό New Yorker στο οποίο παραχώρησε συνέντευξη η Emilia Clarke.

Η Emilia Clarke συγκλονίζει και τονίζει στη συνέντευξή της στο περιοδικό: Όταν όλα τα όνειρα της παιδικής μου ηλικίας φάνηκαν να έχουν γίνει πραγματικότητα, έχασα σχεδόν το μυαλό μου και στη συνέχεια τη ζωή μου. Δεν έχω πει ποτέ αυτήν την ιστορία δημόσια, αλλά τώρα ήρθε η ώρα.

Emilia Clarke: Στην αρχή του Game of Thrones δεν ένιωθα καλά

Ήταν η αρχή του 2011. Είχα μόλις τελειώσει τη μαγνητοσκόπηση της πρώτης σεζόν του “Game of Thrones”.

Με σχεδόν καμία επαγγελματική εμπειρία πίσω μου, μου δόθηκε ο ρόλος του Daenerys Targaryen, επίσης γνωστής ως Καλίσι.

Ως νεαρή πριγκίπισσα, η Daenerys πωλείται σε γάμο με τον πολέμαρχο των Δοθράκων, ο οποίος ονομάζεται Khal Drogo.

Είναι μια μακρά ιστορία – οκτώ σεζόν – αλλά αρκεί να πούμε ότι μεγαλώνει στο ύψος και στη δύναμη.

Γίνεται μια μορφή δύναμης και αυτοκατοχής.

Πριν από πολύ καιρό, τα νεαρά κορίτσια θα φορούσαν περούκες πλατίνας και ρέουσες ρόμπες για να είναι Daenerys Targaryen για αποκριές.

Οι δημιουργοί της σειράς δήλωσαν ότι ο χαρακτήρας μου είναι ένα μίγμα του Ναπολέοντα, του Joan of Arc και του Lawrence της Αραβίας.

Και όμως, τις εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση της λήψης της πρώτης σεζόν, παρά τον ολοένα αυξανόμενο ενθουσιασμό μιας διαφημιστικής εκστρατείας και του πρωταθλήματος της σειράς, δεν ένιωθα καθόλου σαν ένα κατακτητικό πνεύμα.

Ήμουν τρομοκρατημένη. Φοβισμένη από την προσοχή, τρομαγμένη από μια επιχείρηση που μόλις κατάλαβα, φοβισμένη από την προσπάθεια να αντισταθμίσω την πίστη που μου έβαλαν οι δημιουργοί των “Θρόνων”.

Ένιωσα, με κάθε τρόπο, εκτεθειμένη. Στο πρώτο επεισόδιο φαινόμουν γυμνή, από εκείνο το πρώτο χτύπημα, έκανα πάντα την ίδια ερώτηση: κάποια παραλλαγή του «Παίζεις μια τόσο δυνατή γυναίκα, κι όμως βγάζεις τα ρούχα σου. Γιατί; “Στο κεφάλι μου, θα απαντούσα,” Πόσοι άντρες πρέπει να σκοτώσω για να αποδείξω τον εαυτό μου; ”

«Ακατάληπτες κουβέντες έβγαιναν από το στόμα μου και αυτό μου δημιουργούσε πανικό. Δεν είχα ξανανιώσει τέτοιο φόβο. Μπορούσα να δω τη ζωή μπροστά μου και δεν άξιζε να τη ζήσω. Είμαι ηθοποιός. Πρέπει να θυμάμαι απ’ έξω λόγια. Κι εγώ δεν μπορούσα να θυμηθώ το όνομά μου».

Η δυσλειτουργία αυτή πέρασε μετά από λίγες μέρες και έναν μήνα μετά την επέμβαση η Clarke επέστρεψε στις υποχρεώσεις της.

Μεταξύ της τρίτης σεζόν του GOT και του ρόλου της ως Holly Golightly στο “Breakfast at Tiffany’s” στο Broadway το 2013, η Clarke πήγε για εξετάσεις και τότε είδε ότι το δεύτερο ανεύρυσμα είχε διπλασιαστεί σε μέγεθος. Δεν υπήρχε επιλογή, έπρεπε να χειρουργηθεί ξανά και άμεσα. Ομως το δεύτερο χειρουργείο δεν πήγε τόσο καλά όσο το πρώτο.

Η Clarke στο τέλος του κειμένου της διαβεβαίωσε τους θαυμαστές της ότι πλέον είναι καλά και εξήγησε ότι για όλη αυτή την περιπέτεια έχει δημιουργήσει τον φιλανθρωπικό οργανισμό SameYou, με στόχο να βοηθήσει ανθρώπους με προβλήματα στον εγκέφαλο ή εγκεφαλικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments