Ζώδια

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (22/3/19)

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (22/3/19)
Ταρώ αγάπης για όλα τα ζώδια.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (22/3/19).

ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

κάρτα ταρώ: Ο μάγος

Ο ήλιος στον Κριό ανοίγει την πόρτα στον πρώτο σας οίκο. Αυτό το μήνα, μπορεί να ανακαλύψετε τον εαυτό σας, δίνοντας έμφαση στην ευαισθητοποίηση και την ανάπτυξη, σε όλους τους τομείς.

Επικεντρωθείτε στα μικρά πράγματα στο σπίτι, που κάνουν τη ζωή σας γλυκιά. Αν ο σύντροφός σας ψάχνει για καθησυχασμό, ησυχάστε τον πλουσιοπάροχα. Στην καρδιά σας ξέρετε τι λειτουργεί… και τι κάνει τη σχέση σας, να φαίνεται ζωντανή και νέα

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: δύναμη

Ο ήλιος στον Κριό ανοίγει την πόρτα στον δεύτερο οίκο, την ιδιοκτησία. Τώρα είναι η εποχή που η αγάπη για όλα τα όμορφα πράγματα φαίνεται ακόμα πιο δελεαστική για σας. Θα θελήσετε να αποθηκεύσετε κάποιους θησαυρούς και να απολαύσετε τις σπιτικές ανέσεις.

Αγκαλιάστε την αγάπη που καθοδηγείται από την ασφάλεια και τις πολύτιμες αναμνήσεις. Σήμερα, η ερωτική σας ζωή, σας προσκαλεί για περισσότερες αγκαλιές και αγάπη υποδεικνύοντάς σας, ρομαντικές προτάσεις.

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: ο ερημίτης

Ο ήλιος στον Κριό ανοίγει την πόρτα στο τρίτο οίκο, την επικοινωνία. Το να εκφράζεστε δημιουργικά μέσω του λόγου ή του γραπτού λόγου, θα σας έρθει φυσικά .

Η εσωτερική προεργασία που έχετε κάνει με τον εαυτό σας μπορεί να σας βοηθήσει να ενσταλάξετε μια ισχυρή αίσθηση πρακτικότητας και εσωτερικού θάρρους. Οι πράξεις σας, είναι πιο παραγωγικές, κατά τη διάρκεια της ημέρας… Ενώ τη νύχτα, μετατρέπεστε σε ανοιχτό μυαλό, για παιχνιδιάρικη αγάπη.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : το άρμα

Ο ήλιος στον Κριό ανοίγει την πόρτα στον τέταρτο οίκο, την οικογένεια και το σπίτι. Μην αφήνετε τις πρώτες πρωινές αποχρώσεις να σας απομακρύνουν από τη ρουτίνα που λειτουργεί καλύτερα για σας.

Ακούστε με την καρδιά σας, αλλά φροντίστε να δείξετε την εκτίμησή σας. Ακόμα κι αν δεν είναι το πιο άνετο πράγμα για εσάς, να θυμάστε, πως το να είστε ασφαλής, δεν θεραπεύει πάντα την ανάγκη σας, να βρίσκεστε σε καλή επιχείρηση.

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: ο κόσμος

Ο ήλιος στον Κριό ανοίγει την πόρτα στον πέμπτο οίκο, τη διασκέδαση και το ρομαντισμό. Μείνετε αληθινοί στον εαυτό σας, αλλά θυμηθείτε να διασκεδάσετε, εξερευνώντας το τι μπορεί να προσφέρει ο κόσμος, καθώς η άνοιξη, αρχίζει να ξεδιπλώνεται.

Μπορεί να θέλετε να πάρετε περισσότερα από όσα πρέπει αυτή τη στιγμή. Προσθέστε στα καθήκοντά σας μια έντονη δόση ενημέρωσης και ανησυχίας για θέματα διαχείρισης του χρόνου σας. Η αγάπη, παίρνει έναν πιο πρακτικό τόνο. Αντί να κάνετε μεγάλες χειρονομίες στη σχέση σας, οι μικρές είναι αυτές, που μετράνε περισσότερο.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : η ιέρεια

Ο ήλιος στον Κριό ανοίγει την πόρτα στον έκτο οίκο, της υγείας. Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από την παρούσα, για να ξαναρχίσει μια νέα ρουτίνα και να μπει το «νερό στ’ αυλάκι».

Μπορεί η διαίσθησή σας, να είναι ισχυρότερη τώρα που έχετε διευθετήσει ορισμένα πράγματα και θέλετε να ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο στην εργασία ή στο σπίτι σας. Αυτή θα είναι μια περίοδος, που θα καλλιεργήσετε νέες σχέσεις και θα σπάσετε μερικούς κανόνες…. καθώς θα μάθετε τι λειτουργεί στο πρόγραμμά σας.

ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : βασίλισσα των πεντάκτινων

Ο ήλιος στον Κριό ανοίγει την πόρτα στον έβδομο οίκο, των σχέσεων. Μπορείς να βρεθείτε να λαχταράτε ή να ενδιαφερθείτε, για φιλίες με ομοϊδεάτες και για συντροφικότητα.

Για την αγάπη της δημιουργίας και της διασκέδασης, αναλάβετε πρωτοβουλία και προετοιμάστε το μυαλό και την καρδιά σας, για μια νέα αρχή. Αφήστε τα δύσκολα θέματα και τις ανησυχίες σας και πάρτε μια βαθιά ανάσα για να δώσετε καινούργια ενέργεια στην ερωτική σας ζωή.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 8 των ξιφών

Ο ήλιος στον Κριό ανοίγει την πόρτα στον όγδοο οίκο, και ξεκινάτε πάλι από την αρχή. Αυτό που κάποτε σκεφτήκατε ότι έγινε και τελείωσε, μπορεί να ξαναγυρίσει σύντομα σε σας.

Ελεύθερη ή σε σχέση? Η ιδέα του ρομαντισμού ανοίγει το μυαλό σας στις δυνατότητες. Δεν σας πειράζει να περιμένετε τον σωστό. Το να βιάζετε τις καταστάσεις, δεν έχει πλέον νόημα, καθώς η πρακτικότητα από τα σκληρά χτυπήματα, σας έχει διδάξει τη σοφία.

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : εγκράτεια

Ο ήλιος στον Κριό ανοίγει την πόρτα στον ένατο οίκο, ταξίδια και νέες κουλτούρες. Οι πράξεις μπορούν… και συχνά μιλούν, πιο δυνατά από τα λόγια. Ποιος ξέρει, μπορεί να προκαλέσετε, ακόμη και μια μικρή ρομαντική περιπέτεια.

Δεν είναι διασκεδαστικό να δουλεύεις και να μην παίζεις, αλλά ήσασταν απασχολημένοι με πολλά θέματα. Βάλτε την άκρη τα εργασιακά σας, όταν φτάσετε στο σπίτι και… χαλαρώστε.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 3 των πεντάκτινων

Ο ήλιος στον Κριό ανοίγει την πόρτα στον δέκατο οίκο, την εργασία. Μια κατάσταση στην εργασία ή στο σχολείο σας βοηθάει να συνειδητοποιήσετε πόσο τυχεροί είστε… και η εκτίμησή σας για τα «καλά πράγματα» μεγαλώνει.

Η συναισθηματική πλευρά σας λάμπει. Είναι μια επιλογή που κάνετε σε αντίθεση με κάτι αναγκαστικά ή από αντίδραση.

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο ήλιος

Ο ήλιος στον Κριό ανοίγει την πόρτα στον ενδέκατο οίκο, τους φίλους. Μπορείτε να παρατηρήσετε την οικειότητα που αυξάνεται ανάμεσα σε σας και το σύντροφό σας, καθώς κάνετε πράγματα μαζί και βρήκατε έναν κοινό στόχο να μοιραστείτε.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 6 των ράβδων

Ο ήλιος στον Κριό ανοίγει την πόρτα στον δωδέκατο οίκο, την πνευματικότητα. Θα μάθετε τι λειτουργεί και τι δεν λειτουργεί στη ζωή σας. Κάντε εξονυχιστικούς ελέγχους, ταχύτερα και καλύτερα από πριν, καθώς τώρα σκέφτεστε με το μυαλό και την καρδιά σας. Κι όχι μόνο από ανάγκη.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments