Ζώδια

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για το Σάββατο (23/3/19)

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για το Σάββατο (23/3/19)
Ζώδια για ελεύθερους: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για το Σάββατο (23/3/19).

Ζώδια Κριός

Η γενναιοδωρία σας προσελκύει κάποιον/α θαυμαστή/θαυμάστρια. Παρόλο που εσείς δίνετε χωρίς να ζητάτε κάποιο αντάλλαγμα η καλοσύνη σας σάς δίνει έξτρα πόντους από κάποιον/α που ενδιαφέρεται να σας γνωρίσει καλύτερα.

Ζώδια Ταύρος

Σήμερα πείτε στους φίλους σας πόσο περήφανοι αισθάνεστε για τα κατορθώματα τους. Όλοι έχουν ανάγκη από μια καλή κουβέντα πότε-πότε και το πιθανότερο είναι ότι οι φίλοι σας δεν παίρνουν την αναγνώριση που τους αξίζει. Ήρθε η ώρα να κάνετε κερκίδα.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για το Σάββατο (23/3/19)

Ζώδια Δίδυμοι

Η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να βάλετε σε εφαρμογή όσα λέτε. Αντί απλά να λέτε ότι θα ζητήσετε από κάποιον/α να βγείτε ραντεβού, κάντε το! Μην το σκέφτεστε υπερβολικά ή υπεραναλύετε την κατάσταση. Πάρτε το ρίσκο και πηγαίνετε με το ρεύμα. Να είστε ο εαυτός σας και έτοιμοι για διασκέδαση.

Ζώδια Καρκίνος

Ίσως δεν είναι καλή ιδέα να κάνετε μια μεγάλη αγορά σήμερα. Όσο και αν σας αξίζει να κακομαθαίνετε τον εαυτό σας είναι καλύτερο να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά σας . Φυλάξτε τα χρήματα σας για κάτι πιο σημαντικό.

Ζώδια Λέων

Σήμερα η δύναμη της θέλησής σας θα δοκιμαστεί. Δείξτε λίγη αυτοσυγκράτηση όταν προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε τους άλλους. Αν και οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες εκπλήσσουν τους φίλους σας , μπορεί τα νέα άτομα που γνωρίζετε να μην έχουν την ίδια αντίδραση.

Ζώδια Παρθένος

Το μόνο που θέλετε είναι κάποιον/α που θα σας εντυπωσιάσει. Αλλά τον τελευταίο καιρό τα ραντεβού σας δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας και είναι κάπως βαρετά. Ίσως θα πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές. Αρχίστε να βγαίνετε με περιπετειώδεις τύπους και εραστές του κινδύνου.

Ζώδια Ζυγός

Όταν ξεκινάτε να βγαίνετε ραντεβού, προσπαθήστε να έχετε στο μυαλό σας την ευρύτερη εικόνα. Αυτό που πρέπει να κάνετε δεν είναι να ψάχνετε τον/την τέλειο/α σύντροφο αλλά κάποιον/α που να ταιριάζει στην προσωπικότητά σας. Η ωραία εμφάνιση δεν σημαίνει τίποτα αν δεν συνοδεύεται από ανάλογα συναισθήματα.

Ζώδια Σκορπιός

Η κραυγαλέα συμπεριφορά κάποιου φίλου έχει αρχίσει να σας δημιουργεί πρόβλημα. Πώς μπορείτε να πάρετε κάποιον στα σοβαρά όταν συμπεριφέρεται διαρκώς σαν παγώνι; Να έχετε στο μυαλό σας ότι πολύ πιθανόν αυτός ο φίλος σας έχει ανάγκη από λίγη προσοχή. Ξεχάστε την ενόχληση που νιώθετε και ασχοληθείτε μαζί τους.

Ζώδια Τοξότης

Μια καλή αίσθηση του χιούμορ μπορεί να σώσει ένα κακό ραντεβού. Δείτε τα πράγματα στις σωστές τους διαστάσεις ενώ παράλληλα βρίσκετε τρόπο να διασκεδάσετε. Μην αφήνετε την ατμόσφαιρα να γίνει πολύ βαριά. Αν όλα αποτύχουν, προσπαθήστε ξανά με κάποιον/α καινούργιο/α.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για το Σάββατο (23/3/19)

Ζώδια Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα δεν είναι ευνοϊκή για να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας, οπότε αφιερώστε όσο χρόνο χρειάζεται σε κάποιο έργο που θέλετε να ολοκληρώσετε και μετά περάστε στο επόμενο. Αν αντιμετωπίζετε ένα ζήτημα τη φορά, θα δείτε πρόοδο. Ανταμείψτε τον εαυτό σας με μια βραδινή έξοδο.

Ζώδια Υδροχόος

Ένα από τα καλύτερα πράγματα όταν βγαίνετε με κάποιο καινούργιο άτομο είναι η ανακάλυψη όσων τους γοητεύουν ή τους απωθούν. Εξερευνήστε με ανοιχτή καρδιά και μυαλό και δείτε πού θα οδηγηθείτε. Μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε συναρπαστικές αποκαλύψεις.

Ζώδια Ιχθύες

Οι φίλοι σας μπορούν να βασίζονται πάνω σας τόσο για να περάσουν καλά όσο και για να πάρουν χρήσιμες συμβουλές. Αλλά όταν σας ζητούν τη γνώμη σας για τα ερωτικά τους προσπαθήστε να μην παρασύρεστε από τα προβλήματα τους. Να είστε όσο συμπονετικοί μπορείτε αλλά χωρίς να εμπλέκεστε στα θέματα τους.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments