Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τo Σάββατο (23/3/19)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τo Σάββατο (23/3/19)
Ζώδια και έρωτας: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τo Σάββατο (23/3/19).

Ωροσκόπιο Κριός

Σήμερα αισθάνεστε σαν υπερήρωες έτοιμοι να αναλάβετε δράση. Μην ξεχνάτε όμως και τον έμπιστο βοηθό σας. Ο/Η σύντροφός σας θέλει να βοηθήσει και θα εκτιμήσει το γεγονός ότι υπολογίζετε στην γνώμη τους σε σχέση με κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Ωροσκόπιο Ταύρος

Τους τελευταίους μήνες έχετε πετύχει πολλά, οπότε γιορτάστε τις επιτυχίες σας με τον/την αγαπημένο/η σας. Βγείτε έξω για ένα ωραίο δείπνο ή κάντε ένα πάρτι για το καλό. Σας αξίζει να καμαρώνετε πότε-πότε.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τo Σάββατο (23/3/19)

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Σήμερα ο/η σύντροφός σας θα χρειαστεί την φροντίδα και την καλοσύνη σας. Ακούστε τους με προσοχή και δείξτε τους τρυφερότητα. Ο/Η αγαπημένος/η σας θα εκτιμήσει τη στάση σας.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Για τον/τη σύντροφό σας η φιλία είναι εξίσου σημαντική με τη σωματική επαφή. Να είστε υποστηρικτικοί με τους στόχους και τα όνειρα του/της αγαπημένου/ης σας. Η αφοσίωση που τους δείχνετε θα σας πάει μακριά.

Ωροσκόπιο Λέων

Η δημιουργικότητα φέρνει παραγωγικότητα. Αφήστε τον/τη σύντροφό σας να μάθει τα μυστικά της επιτυχίας σας ώστε να δρέψετε και οι δυο σας τα οφέλη του να σκέφτεστε αντισυμβατικά.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Οι πολλές επαγγελματικές σας υποχρεώσεις δεν σας αφήνουν να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τον/την αγαπημένο/η σας. Ξεκινήστε να λέτε και μερικά όχι και μην ασχολείστε με δραστηριότητες που σας κάνουν να χάνετε τον χρόνο σας. Όσο πιο γρήγορα βρεθείτε με τον/την αγαπημένο/η σας τόσο το καλύτερο.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Οι άλλοι καταφεύγουν σε εσάς για απαντήσεις και το ίδιο κάνει και ο/η αγαπημένος/η σας. Οπότε καλά θα κάνετε να αντιμετωπίσετε σοβαρά τις απαιτήσεις τους. Η άποψή σας δεν θα έχει καμία σημασία αν δεν είστε ειλικρινείς.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Το άγχος της δουλειάς μπορεί να αρχίσει να έχει αντίκτυπο στη σχέση σας. Αφήστε τα επαγγελματικά σας προβλήματα στο γραφείο. Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να έχει κάποιες συμβουλές για εσάς αλλά μην χαραμίζετε τον χρόνο που περνάτε μαζί σε τέτοιου είδους συζητήσεις.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Ανανεώστε το διαβατήριό σας και προγραμματίστε ένα μακρινό ταξίδι με τον/την αγαπημένο/η σας. Ή ταξιδέψτε νοερά από το σπίτι σας, νοικιάζοντας ένα ντοκιμαντέρ. Επιλέξτε έναν προορισμό που θα σας βάλει σε πειρασμό.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τo Σάββατο (23/3/19)

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Έχετε βαρεθεί να είστε αυτός που παίρνει όλες τις σοβαρές αποφάσεις στη σχέση σας; Σήμερα είναι η τέλεια μέρα για να ενθαρρύνετε το ταίρι σας να αναλάβει πρωτοβουλίες. Ζητήστε ευγενικά από τον/την αγαπημένο/η σας να προσπαθήσει περισσότερο να πάρει μια απόφαση για κάτι που σας απασχολεί.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Οι ανταγωνισμοί δεν έχουν καμία δουλειά σε έναν έρωτα που ανθίζει. Βγάλτε τον εγωισμό από την εξίσωση και μπορεί να έχετε ελπίδες. Έχετε μια σχέση στην οποία αξίζει να επενδύσετε. Πάρτε το σοβαρά.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Οι μελοδραματισμοί ταιριάζουν καλύτερα στις ταινίες παρά στην αληθινή ζωή. Και ο/η αγαπημένος/η σας δεν θα εκτιμήσει ιδιαίτερα μια έκρηξη οργής από εσάς. Αφήστε τους θεατρινισμούς κατά μέρος.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments