Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (23/3/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (23/3/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (23/3/19).

ζώδια κριός .

Οποιαδήποτε διαταραχή στα ερωτικά σου, θα γίνει αισθητή, τόσο συναισθηματικά όσο και σωματικά αυτή τη στιγμή. Μπορεί επίσης να χαλάσεις πολλή ενέργεια, για ν’ αντιμετωπίσεις ό,τι συμβαίνει. Ωστόσο, οφείλεις στον εαυτό σου να τον προστατεύσεις και να μην εστιάσεις τόσο έντονα σ’ αυτά που σε ανησυχούν. Προσπάθησε να δεις ό,τι σου φαίνεται αβέβαιο, σαν σημάδι εξέλιξης της σχέσης σου.

ζώδια ταύρος

Είναι σημαντικό να καταλάβεις πως ο τρόπος που θα μιλήσεις στον σύντροφό σου θα επιστρέψει σε σένα….. γι’ αυτό επέλεξε, αν θα είναι θετική ή αρνητική η εμπειρία.

Η ερωτική εξέλιξη της σχέσης σου, εξαρτάται από την θετική ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσεις. Απέφυγε λοιπόν εντάσεις ή αντιπαραθέσεις.

Ακολούθησε μια συμπεριφορά αγάπης και συμπόνιας και δες πώς θα σε βοηθήσουν, να ενισχύσεις τη σχέση σου.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (23/3/19)

ζώδια δίδυμοι

Η ασφάλεια ή η σταθερότητα που επιθυμείς για τα ερωτικά σου, μπορεί να έρθει ευκολότερα, αν στραφείς μέσα σου, κι όχι σε εξωτερικούς παράγοντες.

Οι αλλαγές που ζητάς, βασίζονται σε σένα και την εσωτερική σου δύναμη. Κι εξαρτώνται επίσης από το πόσο θετική ενέργεια μπορείς να μεταφέρεις στα ερωτικά σου και στο πώς μπορούν κάποιες περιστάσεις ν’ αλλάξουν, ταιριάζοντας πιο πολύ, με τη στάση που ακολουθείς.

ζώδια καρκίνος

Μπορεί να νιώσεις αβεβαιότητα για τη σχέση σου, που τώρα αρχίζει ν’ αλλάζει. Μπορεί επίσης, να ξεκαθαρίσεις μέσα σου, πως ήταν πολύ σοφό το ότι παραδέχτηκες πως είναι περιορισμένες οι ικανότητές σου, για να κάνεις τις αλλαγές με τον τρόπο, που ήθελες. Ο χρόνος, λένε, είναι ο μεγαλύτερος θεραπευτής και θα μπορέσεις να το διαπιστώσεις, πολύ σύντομα.

ζώδια λέων

Το πάθος σου, αυτό το διάστημα, είναι κάτι που ο εραστής σου, δεν θα μπορέσει να αγνοήσει. Δεν έχεις κανένα λόγο να κρύψεις την παθιασμένη σου ενέργεια και είσαι σε εξαιρετική θέση να εξελίξεις τη σχέση σου με τρόπο, που θα σε ικανοποιήσει…τόσο συναισθηματικά όσο και σωματικά. Ο ενθουσιασμός σου, είναι το καλύτερο δυνατό αφροδισιακό τώρα. Εφάρμοσέ το, σε μετρημένες δόσεις!

ζώδια παρθένος

Οι ιδέες του εραστή σου, θα σε βοηθήσουν να δεις τη σχέση σου σε βάθος. Μπορεί ακόμα με το πάθος του, να αναζωογονήσει το κέφι σου υπέροχα. Όλο αυτό, θα σε βοηθήσει να σταματήσεις να εστιάζεις σε ό,τι λείπει από το δεσμό σας, και να ευγνωμονείς για όλα τα καλά που έχει. Διατήρησε τη ροή της συζήτησης, επειδή μπορεί να οδηγήσει τη σχέση σας σε νέα και πιο εκπληκτική κατεύθυνση…. και για τους δυο σας.

ζώδια ζυγός

Αν χρειάζεσαι μια δικαιολογία για να ξεκόψεις από το ερωτικό σου παρελθόν, τότε να ξέρεις πως τώρα, θα παρουσιαστεί ένας πραγματικός και έγκυρος λόγος. Αυτό μπορεί να συνεπάγεται τελικά την αποφυγή κάποιων φόβων, που σε είχαν συγκρατήσει… και δεν αγκάλιασες τον έρωτα στο παρελθόν. Αυτό που δεν έκανες τότε, μπορείς να το κάνεις τώρα! Και θα είναι ένα πολύτιμο ερωτικό μάθημα, που θα έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει την ερωτική σου ζωή.

ζώδια σκορπιός

Μπορεί να μην αγωνίζεσαι να διατηρήσεις σταθερότητα στη σχέση σου, αλλά οι διακυμάνσεις στη διάθεση του εραστή σου, θα σου δημιουργήσουν μια αίσθηση ανασφάλειας.

Είναι μια περίοδος έντονων διακυμάνσεων, όπου οι ερωτικές σου υποθέσεις σε ανησυχούν. Και η πιο σοφή επιλογή σου, είναι απλά να αγκαλιάσεις τα σκαμπανεβάσματα που υπάρχουν τώρα στη σχέση σου. Καθοδηγήσου από τη συμπονετική πλευρά σου, γιατί η υποστήριξή σου, δεν θα περάσει απαρατήρητη.

ζώδια τοξότης

Ό, τι φαινόταν τρομακτικό, δραματικό ή υπερβολικό στη σχέση σου, θα φαίνεται πιο διαχειρίσιμο τώρα. Μπορεί να ένιωσες τη μετατόπιση που έφερε μια σημαντική μεταμόρφωση στη σχέση σου.

Εκεί που μπορεί να ένιωθες φόβο για τις αλλαγές, θα μπορούσες να τις αγκαλιάσεις. Αν αποδεχτείς να είσαι πιο ανοιχτόμυαλή, τότε θα προκύψουν βαθύτερα επίπεδα συναισθηματικής σύνδεσης και οικειότητας.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (23/3/19)

ζώδια αιγόκερως

Μια φαντασίωση που έχεις καλλιεργήσει με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, μπορεί να γίνει μέρος μιας υπέροχης περιπέτειας. Μπορεί να είναι ένα κυριολεκτικό ή ένα διανοητικό ταξίδι, αυτό που θα ξεκινήσεις με τον εραστή σου…. αλλά σε κάθε περίπτωση, αυτό που έχει σημασία είναι να το κάνετε μαζί. Κρατήστε αυτή τη γραμμή συζήτησης, γιατί ό, τι σχεδιάζετε μαζί, έχει τη δυνατότητα να είναι αξέχαστο, αν όχι συναρπαστικό.

ζώδια υδροχόος

Η ιδέα της δημιουργίας περισσότερης δομής στη σχέση σου, δεν σε ενθουσιάζει, όσο θα επιτρέπεις στις ερωτικές σου εξελίξεις, να προχωρούν με το δικό τους τρόπο.

Προσπάθησε να μην υποκύψεις στην ιδέα να πιέσεις τα πράγματα, γιατί μπορεί να περιορίσεις κάτι όμορφο που αρχίζει να ξεδιπλώνεται. Με το να έχεις υπερβολικά υψηλές προσδοκίες, μπορεί να δημιουργήσεις επιπλοκές στις ερωτικές σου υποθέσεις, τώρα.

ζώδια ιχθύες

Είναι σημαντικό να μην παρερμηνεύσεις την ανασφάλεια που έχεις, με κάτι που πρέπει να φοβηθείς. Αν μη τι άλλο, αυτή είναι μία σαφής ένδειξη αλλαγής ή εξέλιξης, ακόμα κι αν δείχνει πως έχει χάσει τον προσανατολισμό της, αυτή τη στιγμή.

Άφησε όλα όσα συμβαίνουν τώρα, να εξελιχθούν με τον δικό τους τρόπο και ρυθμό. Να είσαι παρατηρητής. Μπορεί να δεις τη μαγική εξέλιξη πιο εύκολα, αν σταθείς παράμερα και την αφήσεις να ξεδιπλωθεί.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments