Lifestyle

Αλέξης Γεωργούλης: Μίλησε για τα μεγάλα ποσά που έπαιρνε στο παρελθόν

Αλέξης Γεωργούλης: Μίλησε για τα μεγάλα ποσά που έπαιρνε στο παρελθόν
Ο Αλέξης Γεωργούλης αναφέρθηκε στην επιτυχία του "Εραστή Δυτικών Προαστίων", η οποία του ανέβασε κατακόρυφα το κασέ του.

Ο Αλέξης Γεωργούλης  μίλησε στη Ναταλία Γερμανού, στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», για τα  μεγάλα ποσά που είχε λάβει στο παρελθόν από την συμμετοχή του σε τηλεοπτικές σειρές.

Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στη μεγάλη αναβάθμιση που έγινε στο κασέ του, από τη στιγμή που ανέλαβε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά του MEGA, «Εραστής Δυτικών Προαστίων».

Παράλληλα, μίλησε και για τον τρόπο με τον οποίο εκμεταλλεύτηκε την τότε επιτυχία του.

Ο Αλέξης Γεωργούλης ανέφερε σχετικά:

«Η επιτυχία άλλαξε πολλά πράγματα, κυρίως σε μηδενικά. Μπήκαν πολλά μηδενικά στο κασέ. Είθισται στην Ελλάδα, όταν δουλεύεις στην αρχή, καμιά φορά να «πληρώνεις» και αν κάνεις επιτυχία, μετά αρχίζουν και σε πληρώνουν και αυτό το νούμερο αρχίζει και μεγαλώνει.

Στο «Εραστής δυτικών προαστίων» ήταν τέσσερις πέντε φορές πάνω από την προηγούμενη δουλειά μου».

Αλέξης Γεωργούλης – Βίκυ Σταυροπούλου: “Έριξαν” το Instagram με το φιλί τους

Ένα βίντεο δημοσίευσε ο Αλέξης Γεωργούλης στο προφίλ του, στο οποίο φιλιέται με την Βίκυ Σταυροπούλου στο στόμα.

Οι δυο τους είχαν αγαπηθεί από το κοινό, ως ζευγάρι στο “Είσαι το ταίρι μου”.

Το βίντεο δημοσίευσε ο Αλέξης Γεωργούλης στον λογαριασμό του, ενώ έκπληξη προκάλεσε η στιγμή που οι δύο φίλοι φιλιούνται στο στόμα.

Συγκεκριμένα στο βίντεο φαίνεται η Βίκυ Σταυροπούλου να λέει στην κάμερα «Μία τρελή σαραντάρα ερωτεύτηκε ένα ψεύτη» και να φιλά τον Αλέξη Γεωργούλη στο στόμα.

Να σημειωθεί πως ο Αλέξης Γεωργούλης ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα σήμερα θέατρο Παλλάς με την παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» και η Βίκυ η οποία παίζει στο θέατρο Αλίκη που βρίσκεται πολύ κοντά του, τον επισκέφτηκε για να του ευχηθεί καλή επιτυχία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments