Πολιτική

Κοινή εμφάνιση Βαρουφάκη Πάμελα Άντερσον – Δείτε που

Κοινή εμφάνιση Βαρουφάκη Πάμελα Άντερσον – Δείτε που
Βαρουφάκης και Πάμελα Άντερσον θα κάνουν κοινή εμφάνιση την Δευτέρα 25 Μαρτίου.

H Πάμελα Άντερσον θα κάνει κοινή εμφάνιση με τον Γιάνη Βαρουφάκη! 

Βαρουφάκης και Πάμελα Άντερσον θα συναντηθούν την Δευτέρα 25 Μαρτίου κάτω από την ίδια στέγη.

Κοινή εμφάνιση Βαρουφάκη Πάμελα Άντερσον – Δείτε που

H Πάμελα έχει συστρατευτεί με το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη, το οποίο στηρίζει μέσω retweets.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η Αμερικανίδα ηθοποιός θα δώσει το «παρών» στη μεγάλη εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο θέατρο Bozar των Βρυξελλών, προκειμένου, μεταξύ άλλων, να ενισχύσει την προεκλογική καμπάνια του DIEM25 εν όψει ευρωεκλογών και να στηρίξει την «ευρωπαϊκή άνοιξη».

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Μαρτίου, εκτός από τον Γιάνη Βαρουφάκη θα παρευρεθεί και ο πρώην ηγέτης των Γάλλων σοσιαλιστών, Μπενουά Αμόν, η σύζυγος του αρχηγού των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν, Λόρα Άλβαρεζ, ο Γερμανός φιλόσοφος Σρέκο Χόρβατ, ενώ θα παρουσιαστούν και βίντεο από στενούς συμμάχους του πρώην υπουργού Οικονομικών, όπως από τον Σλοβένο φιλόσοφο Σλάβοϊ Ζίζεκ, ο οποίος άλλωστε είναι και συνιδρυτής του κόμματος.

Το μήνυμα της εκδήλωσης είναι ότι οι πολίτες πρέπει να αναλάβουν τους ευρωπαικούς θεσμούς και να γίνει πράξη η νέα Πράσινη Συμφωνία, όπως έχει ονομαστεί το βασικό σκέλος του προγράμματος.

Η εκδήλωση ωστόσο, δεν θα είναι δωρεάν καθώς στην ιστοσελίδα του θεάτρου Bozar, που συνδιοργανώνει την εκδήλωση, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να πληρώσουν για μία θέση ανάμεσα στο κοινό, με την τιμή του εισιτηρίου να κυμαίνεται από τα 10 ευρώ ως τα 12 ευρώ.

Σε σχετική ανάρτησή της στο Twitter, η Πάμελα Άντερσον αναφέρει:

«Βρισκόμαστε σε μία μοναδική θέση στην ιστορία αυτήν τη στιγμή, και αν δεν κάνετε κάτι, προσωπικά ή δημόσια, για να κάνετε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος, έχουμε όλοι πρόβλημα. Συλλογικά πρέπει να αντιμετωπίσουμε την αλήθεια. Ακούστε τα παιδιά που διαδηλώνουν, τα κίτρινα γιλέκα και τους παθιασμένους ακαδημαϊκούς με τις γνώσεις για να φέρουν την ανατροπή. Και να προσφέρουν πραγματικές εναλλακτικές στο ελαττωματικό καπιταλιστικό σύστημα που δεν νοιάζεται για τους πολλούς, τους πρόσφυγες ή τον πλανήτη».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play