Ζώδια

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (24/3/19)

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (24/3/19)
Ταρώ αγάπης για όλα τα ζώδια.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (24/3/19).

ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

κάρτα ταρώ: ο διάβολος

Εστιάστε στα σημαντικά… και λειτουργείστε όπως νομίζετε καλύτερα σήμερα. ‘Ο, τι δεν είναι δική σας δουλειά και ό,τι κρατιέται μυστικό από εσάς μπορεί να σας ενοχλήσει, αλλά ξέρετε πότε να πιέσετε το θέμα, ή να το αφήσετε να περάσει.

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: ο κρεμασμένος

Μπορεί να σας ζητηθεί να βγείτε ή να προσκαλέσετε άτομα για δείπνο. Αποφύγετε να ακολουθήσετε το πλήθος και προσέξτε για ενεργειακά βαμπίρ, σήμερα.

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: η κρίση

Η αίσθηση του χιούμορ…. και της ευτυχίας σας, μεγαλώνει σήμερα. «Το λιγότερο είναι το καλύτερο», θα είναι το σημερινό σας μότο. Και η βόλτα σας στη φύση, θ’ αναβιώσει την αίσθηση της ευημερίας και της πνευματικής σας ευεξίας.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (24/3/19)

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : η αυτοκράτειρα

Μπορείτε να έχετε αυξημένη ευαισθησία, σήμερα. Ακολουθείστε δραστηριότητες που περιλαμβάνουν την φύση και την παρέα με κοντινούς σας ανθρώπους.

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: η δικαιοσύνη

Είναι καλό όταν δοκιμάζετε τα υπέρ και τα θετικά των ενεργειών σας. Ο χρόνος που ξοδεύετε σε μικρότερες, φιλικές ομάδες, θ’ αποδειχθεί τέλεια, για την ενέργειά σας.Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : η ιέρεια

Επιτρέψτε στον εαυτό σας χρόνο να κοινωνικοποιηθείτε και να κάνετε πράγματα που χρειάζεστε…. και θέλετε να κάνετε. Φορέστε καφέ χρώματα, για να νιώσετε γειωμένοι.

ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 8 των ράβδων

Στην έξοδό σας σήμερα, δεν θα θελήσετε να ξεχωρίζετε από το πλήθος. Η αίσθηση περιπέτειας και η επιθυμία σας για εξερεύνηση, εκδηλώνεται σε πράγματα που κάνετε σήμερα.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 2 των ξιφών

Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας. Η αγάπη σας για διασκέδαση και παιχνιδιάρικη περιπέτεια , σας προσφέρει μια ευκαιρία, για να γνωρίσετε ένα νέο πεδίο.

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : βασιλιάς των πεντάκτινων

Θα βρείτε ακόμα και τα πιο μικρά πράγματα, ενδιαφέροντα και ενθουσιώδη σήμερα. Νιώθετε υπεύθυνοι και εστιασμένοι. Όταν σας πλησιάσει η ευκαιρία, θα την αρπάξετε!

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (24/3/19)

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 5 των ράβδων

Αναζητήστε περιοχές όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε από το παρασκήνιο κάποιους ανθρώπους, που επιτρέπουν σε κάποιους άλλους, να λάμψουν. Ήρθε η ώρα για πάθος.

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο κρεμασμένος

Περισσότερη ειρήνη και ενότητα εμφανίζονται στο δρόμο σας σήμερα. Κάντε περισσότερες ερωτήσεις και απαντήστε σε προβλήματα που προκαλούν την περιέργειά σας.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : ιππότης των ράβδων

Αγκαλιάστε όλες τις μορφές πλούτου! Από την πνευματικότητα, μέχρι τα δώρα του πνεύματος, είστε πλούσιοι με πολλούς τρόπους. Να είστε δυνατοί, όταν δηλώνετε τα «θέλω» σας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments