Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (24/3/19)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (24/3/19)
Ταρώ Λενορμάν για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (24/3/19).

Η κάρτα λενορμάν της Κυριακής 31. Ο Ήλιος (Άσσος Καρό) Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Ερωτικές εντάσεις – Νέο πρόσωπο – Επιχειρηματικό ταξίδι

χαρτομαντεία Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Η μέρα θα έχει μια επικοινωνία με το πρόσωπο που αγαπάτε. Οι προτάσεις θα είναι για συνάντηση αλλά και ίσως και για λύσετε ένα πρόβλημα που σας ενοχλεί καιρό τώρα.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (24/3/19)

Ταύρος

Συνδυάστε την νέα σας σχέση με τα καθημερινά σας προγράμματα και θα δείτε, ότι μόνο έτσι θα καταφέρετε να βρείτε τους ρυθμούς σας σαν κανονικό ζευγάρι.

Δίδυμοι

Προστατεύεστε την αισθηματική σας σχέση, από άτομα που δεν ξέρουν ακόμη ποιοι είστε και ειδικά ποιο είναι το ταίρι σας. Πιθανόν και ήδη να σας ζηλεύουν.

Καρκίνος

Όλες οι καταστάσεις μέσα στην εργασία και την αισθηματική σας σχέση, πάνε από το καλό στο καλύτερο. Τώρα μπορείτε κα επιτέλους να ηρεμήσετε.

χαρτομαντεία Λέων

Πάνω στην καρδιά σας, υπάρχει ακόμη το όνομα του πρώην σας. Αυτό μερικούς από εσάς, ίσως και να σας σπρώξει στο να πάρετε απόφαση επιστροφής.

Παρθένος

Κρατήστε λίγο τις αποστάσεις από το περιβάλλον του καινούργιου σας συντρόφου. Δεν τους ξέρετε και δεν σας ξέρουν, άρα δώστε χρόνο για την οικειοποίηση.

Ζυγός

Τα γούστα σας, μόνο εσείς τα καλύπτετε τελικά. Αν δεν υπάρχει κάποιος κοντά στα δεδομένα σας, καλύτερα να μην κάνετε εκπτώσεις. Θα ήταν λάθος.

Σκορπιός

Δεν υπάρχει κάτι που να μπορείτε να καταλάβετε, μέσα από τα μισόλογα του συντρόφου σας. Πιθανόν και ακόμη να μην είναι έτοιμος για αποκαλύψεις.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (24/3/19)

Τοξότης

Και εσείς λοιπόν, χρειάζεστε χρόνο για να μπορέσετε να ξεπεράσετε όλα αυτά που έχουν συμβεί. Η τύχη σας, θα σας φέρει κοντά και σε μια νέα γνωριμία, από τον Απρίλιο.

Αιγόκερως

Όλες τις χάρες θα σας κάνει το ταίρι σας, που δείχνει ότι πια θέλει να είστε μαζί, αδιαφορώντας για τα σχόλια των άλλων. Αυτή είναι μόνο η αρχή.

Υδροχόος

Χρειάζεστε πολλά να πείτε και να συμφωνήσετε με τον άνθρωπο σας. Από τον καινούργιο μήνα, θα έχετε περισσότερο χρόνο μεταξύ σας και ευχάριστες στιγμές.

Ιχθείς

Αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει αδυναμία, συνεννόησης και επαφής, με τον άνθρωπο σας. Δώστε χρόνο και στους δύο σας, για να παρθούν αποφάσεις.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments