Ζώδια

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Κυριακή (24/3/19)

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Κυριακή (24/3/19)
Ζώδια για ελεύθερους: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Κυριακή (24/3/19).

Ζώδια Κριός

Μείνετε ανάμεσα σε φίλους σήμερα. Θα βρείτε ενδιαφέρουσες δυνατότητες σε κάποια ομάδα. Και όταν θα αρχίσουν να έρχονται και οι φίλοι φίλων δεν ξέρετε τι μπορεί να ανακαλύψετε. Έναν/μία πιθανό/ή ερωτικό/ή σύντροφο; Ίσως. Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

Ζώδια Ταύρος

Μια στάσιμη ερωτική επαφή έχει αρχίσει να σας κουράζει. Η σημερινή μέρα είναι καλή για να επανεκτιμήσετε κάποιες πλευρές της σχέσης σας. Πάρτε μια απόφαση: Αναζωογονήστε αυτή τη σχέση ή διακόψτε την. Όπως και να έχει, θα νιώσετε έτοιμοι να κάνετε ένα βήμα μπροστά.

Ζώδια Δίδυμοι

Μήπως έχετε επενδύσει τα πάντα σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ή σε μια συγκεκριμένη κατάσταση χωρίς να παίρνετε τίποτα σε αντάλλαγμα; Ίσως θα πρέπει να αρχίσετε να ελαττώνετε τις ανταμοιβές σας. Ελαχιστοποιήστε τις απώλειες και προχωρήστε, ειδικά αν έχετε να κάνετε με ένα ερωτικό ενδιαφέρον.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Κυριακή (24/3/19)

Φωτογραφία: pixabay

Ζώδια Καρκίνος

Αν ο παραλογισμός των ραντεβού έχει αρχίσει να σας εξαντλεί, ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα. Μην αισθάνεστε υποχρεωμένοι να βγάλετε έξω για δείπνο την αδέσμευτη φίλη της αδερφής του καλύτερού σας φίλου – πείτε όχι. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και επαναξιολογήστε τους στόχους της ερωτικής σας ζωής.

Ζώδια Λέων

Σήμερα αφήστε λίγο χώρο στις προσωπικές σας σχέσεις. Χρειάζεστε λίγο αέρα επιπλέον και μια αλλαγή προοπτικής – αν όλοι έχουν τα μάτια τους πάνω σας είναι πιο πιθανό να ενδώσετε στα καπρίτσια τους.

Ζώδια Παρθένος

Αν γνωρίζετε κάποιον για πρώτη φορά, κρατήστε το κλίμα φιλικό και χαλαρό. Τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να βγάλετε τα εσώψυχά σας ή να μοιραστείτε τα πιο βαθιά σας μυστικά. Να είστε υπομονετικοί και να γελάτε με τα αστεία τους. Υπάρχουν καλές προοπτικές εδώ.

Ζώδια Ζυγός

Τακτοποιήστε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις σήμερα το πρωί – μιλήστε με το αφεντικό σας , δουλέψτε πάνω στην παρουσίαση που πρέπει να κάνετε – γιατί αργά το απόγευμα η κοινωνικότητά σας χτυπάει κόκκινο. Και τότε δεν θα θέλετε να έχετε αφήσει εκκρεμότητες στο γραφείο.

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα κάντε κάτι ενάντια στη φύση σας: πείτε όχι. Έχετε υπερφορτώσει το μυαλό σας με πληροφορίες – είναι λες και όλοι θέλουν από ένα κομμάτι του εαυτού σας. Διαφυλάξτε την ψυχική σας υγεία και αποφύγετε τις περιττές κοινωνικές υποχρεώσεις.

Ζώδια Τοξότης

Μην αφήσετε την παρορμητικότητά σας να πάρει τα ηνία σήμερα. Πριν πάρετε το κινητό στα χέρια σας και πατήσετε το κουμπί αποστολής , σκεφτείτε τι μήνυμα θέλετε να στείλετε. Είναι πραγματικά αυτό που θέλετε να πείτε; Αναλογιστείτε την άποψη της άλλης πλευράς και επεξεργαστείτε το ανάλογα.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Κυριακή (24/3/19)

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα για αλλαγή, δώστε σημασία σε αυτά που λέει κάποιος άλλος. Αντί ενώ τους ακούτε να σκέφτεστε ποιο θα είναι το επόμενό σας σχόλιο, επικεντρωθείτε σε αυτά που λένε. Θα μάθετε κάτι σημαντικό που θα σας φανεί χρήσιμο στη ζωή σας τώρα.

Ζώδια Υδροχόος

Χρήματα, δουλειά, λογαριασμοί, ζωή. Ανησυχείτε υπερβολικά, ειδικά τώρα. Βρείτε τι μπορείτε να αλλάξετε και απορρίψτε τα υπόλοιπα. Αφήστε λίγο χώρο στη ζωή σας για τον έρωτα και εξασκήστε τις ικανότητές σας στο φλερτ.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα Ιχθύες είστε πράγματι η ψυχή της παρέας – τόσο στη δουλειά όσο και στις κοινωνικές σας εξόδους. Όλοι είναι πιο χαρούμενοι όταν σας έχουν δίπλα τους. Συνεχίστε έτσι: Μοιράστε μερικά κομπλιμέντα, πείτε μερικά διακριτικά ανέκδοτα. Μην εκπλαγείτε αν μαζευτούν όλοι γύρω σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments