Αθλητισμός

Euro 2020: Επίσημα ο Ντουρμισάι στην Εθνική

Euro 2020: Επίσημα ο Ντουρμισάι στην Εθνική
Euro 2020: Στη διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη είναι και επίσημα ο Φιορίν Ντουρμισάι.

Euro 2020: Στη διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη είναι και επίσημα ο Φιορίν Ντουρμισάι.

Στα γραφεία της ΕΠΟ έφτασε το έγγραφο από τη FIFA που περίμεναν όλοι με τόση αγωνία και ο άσος του Πανιωνίου έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στο ματς με τη Βοσνία.

Euro 2020: Παίζει με Βοσνία ο Παπασταθόπουλος

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και δήλωσε παρών για το σημαντικό παιχνίδι της Εθνικής στη Βοσνία, για τη δεύτερη αγωνιστική του δεκάτου ομίλου των προκριματικών του Euro 2020.

Ο Παπασταθόπουλος μπήκε στο πρόγραμμα προπόνησης κανονικά, κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα επανέλθει στο βασικό σχήμα της ομάδας.

Αυτό, όπως είναι λογικό, θα φέρει αλλαγές στην ενδεκάδα.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης πιθανότατα θα επιλέξει να παρατάξει την Εθνική με σχηματισμό 3-5-2.

Ο Παπασταθόπουλος  θα πάρει τη θέση του στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Δημήτρη Σιόβα. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Κουρμπέλης (που αγωνίστηκε ως στόπερ στο ματς με το Λιχτενστάιν) μεταφέρεται στα χαφ, όπου αναμένεται να παίξουμε με τριάδα (Κουρμπέλη, Σάμαρη, Ζέκα).

Ο Τάσος Μπακασέτας (πιθανότερο) ή ο Μασούρας, θα μείνουν εκτός, με τον Κώστα Φορτούνη να παίζει σέντερ φορ και να αλλάζει θέσεις με τον Τάσο Δώνη, που θα πάρει φανέλα βασικού.

Αναστασιάδης: «Στόχος μας η νίκη»

Ο Αγγελος Αναστασιάδης απέφυγε να μιλήσει για τη βασική ενδεκάδα.

«Εμείς σε κάθε ματς εντός ή εκτός έχουμε στόχο τη νίκη. Όχι μόνο σε αυτό το ματς. Σε όλα. Αυτή είναι η φιλοσοφία της ομάδας. Η Βοσνία είναι μέσα στους διεκδικητές. Έχει μία πληθώρα καλών παικτών. Γι’ αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμάς το αυριανό ματς».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments