Αυτοδιοίκηση

Καραμέρος: Το #Ενωμένο Μαρούσι “άλλαξε” χρώμα λόγω ημέρας (pic)

Καραμέρος: Το #Ενωμένο Μαρούσι “άλλαξε” χρώμα λόγω ημέρας (pic)
O Γιώργος Καραμέρος είναι υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Καραμέρος ευχήθηκε με τον δικό του τρόπο μέσω Instagram για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου. Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της παράταξης #Ενωμένο Μαρούσι ανήρτησε μια φωτογραφία με το λογότυπο του συνδυασμού του, το οποίο ήταν βαμμένο με γαλανόλευκα χρώματα.

Ωστόσο μέσα σ’ αυτό δεν παρέλειψε να τοποθετήσει μικρές απεικονίσεις από αυτά που πραγματικά χρειάζεται το Μαρούσι. Καλύτερη συγκοινωνία, αθλητικές εγκαταστάσεις για όλες τις Μαρουσιώτισες και Μαρουσιώτες, ποδηλατόδρομους παντού, αλλά και γενικότερα δομές που θα κάνουν καλύτερη την πόλη για κάθε δημότη ξεχωριστά.

Η μετατροπή του λογοτύπου με αφορμή την ημέρα της 25ης Μαρτίου:

O Γιώργος Καραμέρος διεκδικεί τον Δήμο Αμαρουσίου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 με σκοπό η πόλη να αλλάξει σελίδα. Άλλωστε κατά την εκδήλωση για την κοπή της πίτας του συνδυασμού του, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης  βορείου τομέα είχε τονίσει χαρακτηριστικά ότι επιθυμεί το Μαρούσι να πάει μπροστά.

Στις 11 Φεβρουαρίου, απευθυνόμενος στο πολυπληθές ακροατήριο είπε: “Να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο για την πόλη, με νέους ανθρώπους, με φρέσκες ιδέες και να προχωρήσει επιτέλους μπροστά”.

“Ανθρώπους που έχουν αφήσει στο σπίτι τους τις κομματικές και πολιτικές τους ταυτότητες και βρίσκονται εδώ από κάθε γενιά αλλά και από κάθε γειτονιά που τους συνδέει η αγάπη για το Μαρούσι και το όραμα για μια πόλη ανθεκτική, ζωντανή, ανοιχτή και πολύχρωμη μια πόλη πρότυπο”.

  • Η ανάρτηση του Γιώργου Καραμέρου στο Instagram:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments