Ζώδια

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (25/3/19)

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (25/3/19)
Ταρώ αγάπης για όλα τα ζώδια.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (25/3/19).

ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

κάρτα ταρώ: ο ήλιος

Η τύχη και η επιτυχία, μπορεί να εμφανιστούν, με διάφορες μορφές σήμερα. Μπορεί να αντιληφθείτε πως ακόμη και η χειρότερη κατάσταση, ήταν μοιραίο να συμβεί… και θα έχει μια σειρά από ωφέλιμα αποτελέσματα για σας. Πέρα από τη θετική σκέψη, τα μαθήματα που έχουν αγγίξει την καρδιά σας θα σας υπενθυμίσουν για άλλη μια φορά, ότι τα καλά πράγματα έρχονται σε εκείνους που δεν περιμένουν, αλλά εργάζονται σκληρά.

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 5 των ξιφών

Μια δύσκολη κατάσταση, μπορεί να εμφανιστεί σήμερα, αλλά μην το λάβετε σαν λάθος κίνηση από πλευράς σας. Μερικές φορές πρέπει να εμφανιστεί το πρόβλημα, για να μπορέσετε να το αντιμετωπίσετε, μία για πάντα. Μην φοβηθείτε την αλλαγή. Αγκαλιάστε τη.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (25/3/19)

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: εγκράτεια

Το παιχνίδι της αναμονής μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή σήμερα. Είτε περιμένετε ένα μήνυμα… είτε έναν φίλο, η υπομονή σας, μπορεί να δοκιμαστεί. Αντί να χάνετε πολύτιμο χρόνο περιμένοντας- κάτι που δεν σας αρέσει καθόλου- διαβάστε ένα βιβλίο ή οργανώστε το σπίτι σας. Έτσι θα νιώσετε πως κάνατε κάτι απαραίτητο, που έτσι κι αλλιώς, έπρεπε να κάνετε.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : ακόλουθος των ράβδων

Μπορείτε να είσαστε περισσότερο αισιόδοξοι από τους άλλους, και αν θέλετε να μείνετε σπίτι σήμερα, θα σας είναι δύσκολο να μη κάνετε κάτι αξιόλογο και παραγωγικό. Η επιθυμία σας να έχετε τα πράγματα σε τάξη, μπορεί να είναι παράλληλη με την ανάγκη σας, να ελέγχετε την ακαταστασία και το περιβάλλον στο σπίτι σας.

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 7 των ράβδων

Η λαχτάρα είναι καλή, μόνο για λίγο. Μπορεί να δημιουργήσει αυταπάτες που ποτέ δεν πραγματοποιούνται. Γιατί να μην κάνετε ένα μικρό βήμα προς ένα φιλόδοξο όνειρο που θέλετε να εκπληρώσετε? Ερευνήστε. Περάστε το χρόνο σας κάνοντας κάτι δημιουργικό, ή βγείτε έξω και εξερευνήσετε τον τομέα, στον οποίο επιθυμείτε με πάθος να βρεθείτε μια μέρα.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : βασίλισσα των ξιφών

Η ανάπτυξη και η προσωπική σας εξέλιξη, σας εξυπηρετούν καλά και τώρα είστε έτοιμοι να μεταδώσετε τις εμπειρίες και τη σοφία σας σε άλλους. Αν επιθυμείτε να γράψετε ένα βιβλίο ή θέλετε να ξεκινήσετε ένα blog, μην το αφήνετε για πολύ διάστημα. Δοκιμάστε το, για να δείτε πώς θα νιώσετε.

ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : ο αυτοκράτορας

Ο χρόνος που περνάτε κάνοντας κάποιες δραστηριότητες, θα σας αναζωογονήσει. Ανακτήστε τον έλεγχο του χρόνου σας και κάντε κάτι που επιθυμείτε να πράξετε. Αν αφορά μια διασκεδαστική δραστηριότητα, ακόμα καλύτερα.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : η κρίση

Χρησιμοποιώντας την κρίση σας σήμερα, θα ωφεληθείτε πολύ. Αν έχετε βαθιά συναισθήματα για πράγματα και καταστάσεις, μη διστάσετε να τους δώσετε τη σημασία που τους αρμόζει ή τα θεωρήσετε σαν κακά προμηνύματα. Ακούστε τα πραγματικά. Η διαίσθησή σας είναι σαν ένας μυς, που όσο περισσότερο τον χρησιμοποιείτε, τόσο ισχυρότερος γίνεται.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (25/3/19)

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : η σελήνη

Χρειάζεται θάρρος και προθυμία για να δείτε τα πράγματα όπως είναι. Οι επιθυμίες σας μπορούν να σας παραπλανήσουν και να σας κάνουν να φανταστείτε ότι κάτι είναι πολύ καλό…. όταν δεν είναι. Αποφασίστε να επικεντρωθείτε στην αλήθεια και στα γεγονότα, όταν νιώθετε ότι κάτι μπορεί να είναι πιο παράξενο από ό, τι φαίνεται. Στο κάτω- κάτω της γραφής, δεν υπάρχει τίποτε κακό με τη φαντασία, εκτός από το γεγονός ότι δε θέλετε να ποντάρετε πάρα πολύ σ’ αυτή!

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : δύναμη

Το θάρρος και η δύναμη είναι μαζί σας σήμερα. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι εμφανίζονται με διάφορους τρόπους. Αν σκέφτεστε να δοκιμάσετε τα όριά σας, με το να βάλετε υποψηφιότητα ή με το να ξεκινήσετε μια νέα δουλειά με φίλους, μπορεί να εκπλαγείτε, με το πόσο καλά θα πάει.

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο πύργος

Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον, αλλά μπορείτε να βάλετε τα δυνατά σας για να το σχεδιάσετε όσο καλύτερα μπορείτε. Αν αισθάνεστε ότι πρέπει να βάλετε κάποια όρια για να διασφαλίσετε ότι η δική σας κατάσταση είναι προστατευμένη, κάντε ό, τι είναι καλύτερο για σας.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ: οι εραστές

Σήμερα έχετε επιλογές. Και μπορείτε να επιλέξετε με την καρδιά, παρά με το μυαλό. Κάντε μικρά βήματα, κι αν νιώθετε πως είναι ακόμα πολύ νωρίς για κάποια θέματα, μην βιαστείτε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments