Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Σήμερα η έφεση για το ντέρμπι

Ολυμπιακός: Σήμερα η έφεση για το ντέρμπι
Ο Ολυμπιακός καταθέτει σήμερα έφεση για να αλλάξει η απόφαση για τη συνέχεια του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ. Σιγουριά στον Παναθηναϊκό.

Η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας δικαίωσε τον Παναθηναϊκό στην ένσταση που έκανε για αντικανονική διακοπή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και αποφάσισε το ματς να συνεχιστεί από το 70ο λεπτό.

Ο Ολυμπιακός, πάντως, εμφανίστηκε από την πρώτη στιγμή αποφασισμένος να μην αφήσει έτσι το θέμα και όπως έγινε γνωστό θα κάνει έφεση.

Αυτή θα κατατεθεί εντός της ημέρας στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ κι εφόσον δεν αλλάξει κάτι, το παιχνίδι θα συνεχιστεί από το 70ο λεπτό.

Στον Παναθηναϊκό υποδέχθηκαν με μεγάλη ικανοποίηση την απόφαση για συνέχιση του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό όπως είναι λογικό από το σημείο που διεκόπη και τονίζουν ότι είναι απολύτως σωστή.

Στο «τριφύλλι» περιμένουν τον ορισμό του αγώνα (ώστε να κρίνουν για το αν θα εκδώσουν εισιτήρια) και όπως αναφέρεται στην «Πράσινη» δεν προκύπτει ανησυχία για ανατροπή της απόφασης σε δεύτερο βαθμό, έπειτα από την έφεση που αναμένεται να ασκήσουν σήμερα οι «ερυθρόλευκοι».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments