23.07.2019
Πολιτική

Πάμελα Άντερσον: Έκλεψε την παράσταση στην πρεμιέρα του Γιάνη Βαρουφάκη (pics)

Η Πάμελα Άντερσον εμφανίστηκε στην εκδήλωση και τα φλας δε σταμάτησαν. Δείτε τη στο πλευρό του Γιάνη Βαρουφάκη.

Από τις Βρυξέλλες ξεκινά την πανευρωπαϊκή καμπάνια της Ευρωπαϊκής Άνοιξης του Γιάνη Βαρουφάκη για τις ευρωεκλογές και μια διάσημη σταρ έδωσε άλλον «αέρα» στην οικογενειακή φωτογραφία του DiEM25 ενόψει των ευρωεκλογών. Ο λόγος για την Πάμελα Άντερσον.

Όπως τόνισε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 και συνιδρυτής του DiEM25 Γιάνης Βαρουφάκης από τις Βρυξέλλες, «σήμερα ξεκινάμε την πανευρωπαϊκή μας καμπάνια για να φέρουμε την Ευρωπαϊκή Άνοιξη στο επίκεντρο των πολιτικών διεργασιών, για να θέσουμε σε κίνηση την Εναλλακτική λύση στα προβλήματα των λαών μας απέναντι στις μη Εναλλακτικές πολιτικές του ευρωπαϊκού κατεστημένου»

Στην εκδήλωση συμμετέχουν επίσης η ακτιβίστρια και η δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων Laura Álvarez και η ηθοποιός και ακριβίστρα Pamela Anderson.

Εκπροσωπώντας το ΜέΡΑ25 θα μιλήσουν στην εκδήλωση οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Φωτεινή Μπακαδήμα και Έρικ-Μιλτιάδης Έντμαν.

Σύσσωμη η πολιτική κίνηση πόζαρε στο φακό για μία «οικογενειακή» φωτογραφία, με την διάσημη σταρ να κλέβει την παράσταση.

Διαβάστε Eπίσης

Βαρουφάκης: Απίστευτο ποιον θα έχει δίπλα του στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου του για τις ευρωεκλογές

Κοινή εμφάνιση Βαρουφάκη Πάμελα Άντερσον – Δείτε που