Ζώδια

Αστρολόγος: Προβλέψεις ζωδίων (26/3/19)

Αστρολόγος: Προβλέψεις ζωδίων (26/3/19)
Τι προβλέπει ο αστρολόγος για σήμερα.

Αστρολόγος: Προβλέψεις ζωδίων (26/3/19).

Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Από τον Ταύρο που βρίσκεται ο ορμητικός πλανήτης, αναλαμβάνει δράση με τους πιο μεθοδικούς τρόπους.

Δεν υπάρχει καμία βιασύνη όταν ο Άρης διαμένει στον Ταύρο! Η Αφροδίτη ετοιμάζεται να περάσει στους Ιχθύες, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 20 Απριλίου.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη. Από εκεί δίνει μαθήματα για το πώς να ενταχθείτε σε κάθε καινούργιο μονοπάτι που χαράζετε.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, σας καλεί να αξιοποιήσετε τη διαίσθησή σας…

Αστρολόγος: Προβλέψεις ζωδίων (26/3/19)

Μην σας αποσπάσουν την προσοχή θέματα ή άτομα που δεν έχουν σημασία! Αργότερα η Σελήνη θα συναντηθεί με τον Δία: Μια συνεύρεση που θα κλείσει τη μέρα με αίσια διάθεση!

Την Τρίτη, θα είναι δύσκολο για εσάς να επικοινωνήσετε με τους ανθρώπους με τους οποίους πρόκειται να έρθετε σε επαφή. Αυτό μπορεί να οφείλεται στις πολλές δεσμεύσεις σας και στην επιθυμία σας να επικεντρωθείτε εξ ολοκλήρου σε αυτές. Η σημερινή μέρα υποδεικνύει μια σύγκρουση που σχετίζεται με ταξίδια ή με άτομα που ζουν σε άλλο μέρος.

Πολλοί από εσάς να περιμένουν μια συγκέντρωση ή ένα γεγονός στην οικογένειά τους ή στον κύκλο των συγγενών τους. Σήμερα μπορεί να χαρείτε με την εξέλιξη κάποιας θεραπείας, αλλά μπορεί να προκύψει ένα άλλο πρόβλημα υγείας.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η σημερινή μέρα θα είναι επαγγελματικά επιτυχημένη. Η Τρίτη θα είναι μια καλή μέρα για μια συνέντευξη για μια νέα θέση εργασίας ή προαγωγή, μια παρουσίαση και πολλά άλλα.

Σήμερα θα πρέπει να σκεφτείτε περισσότερο πριν πάρετε μια απόφαση ή δώσετε κάποια υπόσχεση. Τα προβλήματα που θα προκύψουν σήμερα θα είναι το αποτέλεσμα της ανυπομονησίας σας.

Σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Η Τρίτη θα φέρει ενδιαφέρουσες εμπειρίες στην επικοινωνία σας με ανθρώπους από άλλες πόλεις ή χώρες.

Αστρολόγος: Προβλέψεις ζωδίων (26/3/19)

Η σημερινή επίσης θα είναι μια καλή μέρα για να ταξιδέψετε αν πρέπει. Οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε θα οδηγηθούν προς μια ενδιαφέρουσα κατεύθυνση.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η Τρίτη θα είναι μια σημαντική ημέρα, κατά την οποία τα καθήκοντα που θα αναλάβετε θα καθορίσουν την πρόοδο ορισμένων γεγονότων στο εγγύς μέλλον.

Μια αγχωτική κατάσταση θα σας προκαλέσει σύγχυση για λίγο, αλλά θα είστε σε θέση να αντιδράσετε επαρκώς και να κάνετε ό, τι είναι καλύτερο στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Η Τρίτη θα είναι μια καλή μέρα για την εξέλιξη των οικονομικών σας υποθέσεων και τη διευθέτηση των δεσμεύσεων σας που σχετίζονται με τα χρήματα.

Σήμερα θα είστε σε θέση να επιτύχετε πολλά, αρκεί να μην επηρεαστείτε πολύ από τα συναισθήματά σας. Η Τρίτη θα είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείτε με επισκευές, οικιακά θέματα ή άλλα ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments